2018 Guy Alımı
-
Gelecek, gelmeli, gelmesi için elden ne geliyorsa yapılmalı. Bazı inatlari kırdık, daha fazlasını yapabiliriz, yapmalıyız. Elimizden ne geliyorsa. Siyasi parti il ilçe başkanları dahil kim tanınıyorsa hepsiyle görüşme yapmak gerek. Su taşıyan karınca misali. Kpss ye kadar kat etmemiz gereken bu yolu aşmayı başaracağız.
-
Yeni hafta yeni umutlar. İnşaAllah il tercihleri kalkmış bir şekilde ilan gelse..
-
Tatil bitti. DPB sitesi çalışmaya başladı. Heyecan dorukta. İnşallah inşallah bu hafta o ilanı görürüz ve artık il tercih muhabbetine geçeriz.
-
Umut bu diyarları terk edeli çok oldu.
-
@i̇şsiziibfli inşallah hocam inşallah
-
@paretowilfredo
@duymhuyguy
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Almadan gelmeyin! -
Bugun ilan gelse ne güzel olurdu
-
@paretowilfredo hocam haber yok mu
-
Bakan beyle bir şekilde iletişime geçmemiz lazım @Oligopol Danışmandan nerede olacağını öğrenme imkanımız olmaz değil mi. Mersinde olursa ben gidip sormaya çalışabilirim. Okadar adam var şurda 1 gün ayırsın herkez Bakan neredeyse artık.
-
@maesteo arkadaşlar ilanın gelme ihtimali var mı sizce hala? Ben ümidi kestim. Hala ümit eden var mı?
-
@3000guy ben inanıyorum gelicek bu hafta veya ikinci tur haftası
-
@3000guy Benim umudum var hala seçim süreci bitene kadarda umutlu olacam
-
@paretowilfredo bizden bıktı galiba
-
@maesteo umut etmekten yoruldum belki de. Sürekli umut ediyoruz. Bayram öncesi gelsin dedik. Şimdi seçim öncesi diyoruz. Seçim geçecek, ikinci turda gelir belki diycez. Sonra kpss gelsin diycez. Sonra da kpss sonuçları aciklanana kadar yolu var diycez. İşin özü ağustosa kadar bekliycez biz... Ve en zoru da beklemek. Ama bize bunları yasatanlari asla unutmayacağım...
-
@3000guy Benim beklentim kalmadı Kasım'dan beri takipteyim.Gelirse memnuniyet duyarım ama sürekli duyum,sürekli sonraki ayı işaret etmeler ama sonuç sıfır.En güzeli beklentiye girmemek sürpriz olsun
-
Arkadaşlar bugun etkinlik yapmıcak mıyız bence bu hafta durmamalıyız önemli bir hafta
çünkü para toplasak gerekirse sesimizi kesmek bize fayda sağlamaz ki dediğim gb kritik bir hafta -
@i̇ibf ilan agustosda gelecekmis
-
2017 kpss sonucuyla ilan gelirse cok iyi olur
-
@heacker hocam duyumlara aldırmayalım artık adı üstünde duyum
-
@paretowilfredo çok ihtiyacım var olumlu bir habere.