Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@birmuhendis Bana da alan sorusu sorulmadı ve 10 dakika bile sürmedi mülakat. Neden çalışmadığım vs soruldu. Elendik sanırım hocam, sağlık olsun.
-
@yineburalardayiz Ben de 10 dakika geç girdim ve 10 dk da terleyerek geçti. Sınav sonucum olumlu ya da olumsuz diye dönüş olmadı. Saçma ve can sıkıcı bir durum. Umarım olumlu sonuçlanır durumunuz. İK'nın telefon numarasını geç aldığım için arayamadım da. Pazartesiye kaldı!
-
mülakatlar ne zaman bitiyor kaç, kaç kişi davet edildi ne kadar personel alınacak acaba
-
@yineburalardayiz 25 inde bitecek
-
Açıkçası ben 10'dan fazla alım olacağını sanmıyorum. Şekerbank'ın şube sayısı diğer bankalara göre hayli az.
-
Maks. 10 kişi alınır birkaçı da bellidir zaten. Özel banka olduğu için tercih sebepleri nedir bilemiyoruzda. Bugün girdim mülakata alan sorusu sorulmadı. Sohbet edip beni ve işe bakış açımı ölçmeye çalıştılar en fazla 5-10 dakika kaldım içerde ama 10 değil yani. Hayırlısı olsun bakalım
-
@christmas Benim de 8-10 dakika arası sürdü, alan hiç sorulmadı. İyiye mi alamet kötüye mi bilemedim.
-
daha önce böyle bir mülakata hiç katılmadığım için kıyaslamada yapamıyorum iyi mi kötü mü diye
-
Elenmişiz. Mail bile atmadılar. Demin İK ile konuştum. Detaylı bir belge bile yollamadılar. Cevapta çok hoş: Size yollarsak herkese yollamamız gerekirmiş! Yollayın hakkımız değil mi bu?! Neye göre eliyorsunuz? Soruyorum bu şeffaflık ve hesap verilebilirlikle bağdaşıyor mu diye? Karşımdaki memurun durumu ' Paylaşamıyoruz Tolga Bey!'. Memuru da suçlamak istemiyorum zaten çok savunmasızdı. Ancak bankaların bu kapalılığı insanın sinirini bozuyor. Meydanı çok boş bulmuşlar!
-
Herkese merhaba, bildiğim kadar mülakatlar bugün itibariyle bitti .Çünkü 26 sında mülakata girecekleri daha erken tarihlere çekmişlerdi.Sonuclarda en geç haftaya açıklanır. Herkes için umarım hayırlısı olur.Herhangi bir bilgi edinen yada olumsuz olumlu dönüş alan arkadaşlarda buraya yazarsa sevinirim
-
21inde mulakata girdim bana soyledikleri onumuzdeki hafta teklifleri tamamlayacaklariydi. O yuzden haftaya kalacagini sanmiyorum.
-
Büyük ihtimalle olumlulara bu hafta telefonla dönüş yapılır, olumsuzlara cuma ya da haftaya mail atılır.
-
@aranel hayırlısı bakalım, bizim için ve kurum için hayırlısı olsun
-
Olumlu olumsuz herkese donecegiz dediler bakalim artık...
-
Yazılı sonucu olumsuz olanlara bari maille dönselerdi. mülakatlar bugün bitiyor perşembe aradım değerlendirmeler devam ediyor bekleyin deniliyor. garip.
-
@alchemist Bana ve bir arkadaşa mail gelmedi fakat başarısız dendi. Aradığınızda size negatif denmedi mi?
-
@bluephantom bende aradım bana da olumsuz dendi.
-
Uzman yardımcılıgı ıcın donus alan var mı arkadaşlarlar?
-
@bluephantom bana da bekleme de olun değerlendirmeler devam ediyor dediler. birazdan yine arıycam
-
@alchemist aradınız mı hocam?