Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Aranan, arayan soran, gayri resmi bir bilgi duyan var mıdır
-
@spread süreç devam ediyor beklemede kalın dendi
-
o nasıl bişi ya 2 haftaya dönüş olur deniyor ne dönen var ne soran kurumsallık bu sekılde olmamalı herhalde teklıf alanlar olumsuz verdıkçe diğerlerine teklıf götürülüyor
-
@akın teklif alan da duymadık ki hiç, duysak dediğiniz gibi olabilir. Kurumsallık gerçekten yerlerde, çıkıp olumsuzlara mail atmak yedeklere yedeksin diye bir bildirim yapmak çok zor olmasa gerek...
-
@spread kesinlikle katılıyorum ben mail atmısım cevap bile verilmedi. memurlar nette birisi iç kontrolorluk için 3500 lira teklif edildiğini ama kabul etmedığını yazmıs o yüzden o sekılde dedım. ne kadar doğru bilemeyiz tabiki
-
@akın aynı süreç teftiş için bir haftada tamamlanmıştı.Yedeklerle beraber.Ben gecen yılın sürecini okudum memurlar netten uzman yardımcılığı için mülakata çağırmışlar ve hiçkimseye teklif götürmemişler 6-7 ay sonra da olumsuz maili gelmiş.Aynı şey tekrarlanır diye de korkuyorum açıkçası.
-
teftişin mülakatını teftiş yürütüyor çünkü, çok daha profesyonel geçti o süreç. Şekerbank İK sınıfta kaldı benim gözümde, geçen seneki muhabbeti bilmiyordum muhtemelen alım falan olmaz.
-
arkadaslar bu sınavdan önce banka aradı ve sınava katılıp katılmayacagımı sordu, bende katılacagımı söyledim fakat sınava katılamadım. daha sonraki sınavlarda sorun oluşturur mu benim için
-
@economister hocam bir daha şekerbankta hesap dahil açtıramazsınız
-
Bu arada herhangi bir haber alan oldu mu?
-
@aaaa1234 malesef henüz bir haber alamadık
-
Sanırım herkes ümidi kesti
-
Valla inan sana cevap verebilmek için hesap açtım bekliyorum bende maalesef ne zaman dönerler hiç bilmiyorum umutsuzluğa kapiliyorum gittikçe
-
Arkadaşlar ik’ya bağlanabilen var mı? Durumu sorabilen var mı?
-
@spread ne durumu kardeş artık bitti o iş , hala umudun mu var anlamadım ki.
-
@sinavparambitti dostum en azından olumsuz mail almak hakkımız. Ama zaten böyle düşünüyorsanız cevap almamak çok da anormal değil. Ne de olsa insan eşek olunca semer vuran çok olurmuş.
-
@spread olumsuz maili bana geldi , sana gelmedigini bilmiyodum, fakat anladigim kadar bu durumd semer vurulan da belli gibi
-
@hahamas beni çağırmışlardı arkadasım, gittim toplu mülakata aldılar cok iyi geçmesine rağmen çağırılmadım üstelik sonuc OLUMSUZ da olsa arayacaklarını ve mutlaka haber vereceklerini söylemişlerdi. Cok kötü bir deneyimdi
-
@spread Bana da hiçbir şekilde dönüş olmadı.
-
Mülakatta da ev arkadaşı aramaya başla istersen demişlerdi.