2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@nez bende yazicam Eskişehir Allah nasip ederse
-
Samsun Aralık 2014 1500 kişilik alım 5 katı 80 kişi-79 la kapattı kurum sınavı 82 @atanamayanfani_
-
@şampiyon teşekkür ederim hocam nerden buluyorsunuz bilgileri trabzon içinde sorsam size taban puanı
-
@şampiyon puanınız kaç hocam?
-
87 hocam @i̇şsiziibfli
-
Arkadaşlar tek il sisteminin geçen sene 82 puanla kurum sınavına giremeyen adayları örnek göstererek ,başvurular başlamadan yeniden düzenlenmesi gerektiğini cimere yazmıştım bugün devlet personel başkanlığına yönlendirildi olarak cevap geldi
Daha önce bu konuyla alakalı başvuran arkadaşlara gelir idaresine mi yoksa dpb ye mi yönlendirildi olarak cevap gelmişti? -
@iktisatcikiz puan kaç sizin
-
Trabzon 2014 alımı yine 40 kişi 77.5 ile kapatmış @şampiyon
-
@eliff bilemiyorum hocam
-
@atanamayanfani_ hocam sizin sıralama kaç
-
@shanks hocam puana takılmayın her yeri yazacak yüksek ve düşük puanlı kisiler olacak
-
@iktisatcikiz Öylede Eskişehir tehlikeli gibi ya tırsıyorum baya
-
@madxd @ucanbalon hocam benim derdim sıralaması 10000 ve üstü alan adamın umudu kırılmasın, vazgeçmesin, çalışsın didindin kaderine kısmetine göre de tercihini yapsın,korkmasın karamsarlığa düşmesin süreçte yıpranmasın yanlış etkilenmesin kendim için sıkıntım yok belli nereyi yazacağım da güle oynaya olmasada güvenerek yazacam en azından. Yoksa realitenin herkes farkında alım sayısı yarı yarıya ilk önce bunu bilmek lazım 2000 nere 1000 nere, kontenjanlar ortada 800 nere 300 nere. Ben 2015 2016 kıyaslaması yapmadım ki geçen sene bu puanların kullanıldığından bahsettim bu sene tek puan kullanılacağından sıralamanın öneminden bahsettim. Zaten 30 dan farklı değişken var şimdi ne desem yalan olur puanı yüksek olupta ulan muğlada ne yüksek kapatır şimdi diye çekineni anlarım, ya 100 kişi önüne geçiverirse diyeni de anlarım. Benim derdim dediğim gibi bu insanların umutlarını elinden almayın, şevklerini kırmayın, insanları kırabilecek ve çekindirebilecek tepki görecek sorularınızı da kendinize saklayın demekti neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@ucanbalon 6287
-
@shanks hocam nerenin patliycagi belli olmaz
-
@casanova şunu gözden kaçırıyorsunuz geçen sene istanbula 800kisi alindi 800×5 son adayın siralamasiyla 300 kisilik alimdaki son adayin siralamasi illaki fark edecek
-
@iktisatcikiz aynen doğuda bir il patlarsa hiç şaşmam ama Eskişehir hiç düşük kapatmamış
-
@şampiyon Ankara 86 altı yok sanırım başvuru yapacak herkes Ankara istiyor bu sene
-
P48 deki sıralamanız kaç yazıyorsa ondan 2700 düşün misal 7700 ise nominal sıralama, gerçek sıralama 5000 dir. Çünkü 2000 guy 300 sgk denetmeni 180 vmy 100 kaymakam 40 idari hakim 45 sayıştay ve sayılarını hatırlamadığım miktarlarda merkez uzman ve teftiş kadroları aradan çekildi.
-
Geçen senede öyle diyorlardı hocam şampiyonalar ligi diyorlardı 79 ile kapattı benim memleketim tercihim de Ankara olacak @i̇şsiziibfli