Gün olur,alır başımı giderim,denizden yeni çıkmış ağların kokusunda.Şu ada senin,bu ada benim, yelkovan kuşlarının peşi sıra.
madxd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari o zman sgk denetmenlikte japon balığı mı oluyor?
-
Sözüm meclisten dışarı dostlar
Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum
Hani dilim dilim doğrasalar beni
Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum... -
RE: 2018 Guy Alımı
@lamıcimiyok kabule layik dualardan biride namazlardan sonra yapilan dualar,ben varim.
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
bu Adil Gür'e söyleyelim de bize de bi guy anketi yapsın başka türlü olmayacak
-
yalnızlığa çok alıştım,korkuyorum insanlığa tekrar alışamamaktan..
-
ya kimse kızmasın ama twitterdan etkinlik yapmak falan ise yaramiyor,yaramayacakta bence,hos biz onumuzdekilere etkinliklere katilacagiz ama etkinlikten bir umit yok,kurum icin acilsin demiyorum,ama bir bakan kendi agzindan verdigi sozleri bile tutmuyorsa twitter falan hikaye,gecen sene kurum ici sozu verdi adam acik acik ayrica defterdar uzman yardimciligi sinavi acacagiz dedi hala bisey yok,siyaset boyle birsey iste bugun altini cizersin yarin ustunu,daha kotu senaryolarla ortalikta felaket tellalligi yapmak istemem ama mayis ayi icinde gelecek bir ilani bakan neden cikip soylemesin?secim oncesi reklam gibi olur onunda hosuna gider,yani mayis ayi icinde planlanan bir ilani bakan niye gizlesin?heleki su ortamda?bana artik ilan isi cok sonralara kalacak gibi gelmeye basladi ama insaallah bir an evvel gelir diye umit kesmeyelimm selametle..
-
@tuketiciranti ya aslinda soyle kpss a grubuna hazirlanmayan iibflerin bile bizden haberi yok dostum,halk zaten bizden bîhaber,alimlarimiz hep parca parca oldugu icin birlik de olamiyoruz ve hep gozde meslekler oldugu icin insanlarin nazarindada issizlikten ziyade luks kadrolara talip olmusuz gibi geliyor anlayacaginiz genis capta kimsenin bizden haberi yok ve plansizligin vucut bulmus hali olan bir surec.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@rterdogan kardeş senin puanın yok galiba
-
RE: GUY --BURSA--
Bursa yazacaktım fakat beklediğim mülakat olumlu sonuçlandığı için 85 puanla sınava başvurmayacağım,Bursa yazacak arkadaşlara başarılar,diğer arkadaşlara da tabi herşey gönlünüzce olsun..
madxd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY --BURSA--
Bursa yazacaktım fakat beklediğim mülakat olumlu sonuçlandığı için 85 puanla sınava başvurmayacağım,Bursa yazacak arkadaşlara başarılar,diğer arkadaşlara da tabi herşey gönlünüzce olsun..
-
RE: KHKlar ve CBKlar ile gelen değişikler
@ertuğrulbey onu şu aşamada teşkilat şekillenmeden bilen yok
-
@ertuğrulbey bu konuda hakkında fikrim yok
-
@ertuğrulbey taşra teşkilatı lağveldi,fakat kaldırma değil bu,yapısında değişiklik olacak.
-
@genclerbirlikli 703 sayılı khknın 71.maddesi ile göç kanunundan,göç idaresi teşkilatı kaldırılmış,bu durum sgk ya yapılan değişiklik ile aynı bir durum mu yoksa farklı birşey mi anlamamız lazım? ayrıca nornalde içişlerine bağlı olan kurum cb kararnamesindeki içişleri teşkilatında adı geçmiyor @paretowilfredo @Antimülakat
-
RE: İcra katip maaş
@burcuburcu zamlı maaşlar yattı mı?yarım yamalak bir haber okumuştum ama yanlış olmasın,belki diğer ay yatar zamlı olan?
-
RE: İcra katip maaş
@madxd bu arada ben işe başlayam biri değilim,internetten baktım.