24 Haziran 2018 Genel Seçimler / Cumhurbaşkanlığı
-
@kilici al benden de o kadar.
-
Sözlerim hdp’ye oy veren chplilere; Rahmetli Mustafa Kemal, Samsun’a çıktığında arkasına MİLLETİ aldı.
-
Adil seçimin sayfası açılmış. https://secimsonuc.blob.core.windows.net/static/index.html
-
24 Haziran 2018 genel seçim sonuçlarına göre: Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı ve Türkiye Cumhuriyetinin Türk Tipi Başkanlık modelinin ilk Başkanı olarak seçildi. Ak Parti bir önceki seçimlere göre %7-%8 oranında oy kaybetti, Chp bir önceki seçimlere göre %3-%4 oranında oy kaybetti. Mhp kimsenin beklemediği şekilde oy oranını bir önceki seçimlere göre korumayı başardı. Hdp yine üzülerek görüyoruz ki meclise girmeyi sağladı. İyi Parti, birleşmeler olmasaydı dahi seçim barajı uygulanmış olsa dahi meclise girmeyi başaracak kadar oy aldı. Saadet Partisi beklenenin aksine çok düşük oy aldı.
-
@antimülakat AA verilerine göre diye ekleyelim hocam.
-
@burcuburcu çok büyük değişiklik olmuyor ama öyle diyelim hocam. Resmi olmayan sonuçlara göre 24 Haziran tablosu yukarıdaki gibidir!
-
@antimülakat hocam açıkçası seçim öncesi adaylar bunu söylüyordu AA erken zafer ilan edecek falan demişlerdi o yüzden dedim.
-
Hdpye oy vermiş bir chpli haklı bana az önce bana kin kusmuş. Takdiri size bırakıyorum;
-
@attila-the-hun hocam herkes kendine göre haklı ve tutarlıdır. Biz kimsenin görüşüne karışamayız, bu yüzden lütfen siyasi polemiklere mahal vermeyin. Herkesin oyu gizli kalsın.
-
Allah herkese mhp şansı versin. Yine hiçbir şey yapmayarak çok şey kazandılar.
-
@aliveli bir dakika bir dakika sen sabahtan beri mhpye yalan dolan derken polemik vs olmuyor da ben bana yazılanı paylaşınca mı polemik oluyor?
-
@aliveli kendinize gelince doğruların arkasına sığının ama millete yalan deyin iftira atın.
-
@attila-the-hun ben herhangi bir partiye oy atana hakaret ettim mi? Hayır, oranı bu düzeyde değil dedim o kadar. Siz ise insanların oyunun rengine hakaret ettiniz. Arada dağlar kadar fark var.
-
Seçimin ikinci turunu düşünüp hdp yi Meclis’e sokan utansın. Diğer bir mesele her Seçim aynı muhabbet adamlar fitnede bile sığırlık yapıyorlar her seçim aynı araç plakasını akp oylarıyla yakalıyorlar. Yok AA şöyleymiş yok YSK böyleymiş. Seçimden önce kazandık de bir tane oy çalamazlar sistem mükemmel de. Kaybedince oy çalındı şu oldu bu oldu milleti galeyana getir klasik muhalefet fitnesi. Allah seçimin sonucunu vatanımıza milletimize ve ümmeti Muhammede Hayrlı eylesin. Milyonlarca dua hatim bugün şükürlerle hamdüsenalarla birleşti. Umarım herşey daha güzel olur herkes için.
-
Herkese hayırlı olsun. Cogunlukcu degil cogulcu anlayışla olan bu secimin galibi millettir, ülkemizin gelecegidir. Hepimiz kardesiz, öfkeye nefrete ayrımcılığa gerek yok. Bükemedigin bilegi öpmeyi de bilmek gerek...
-
1- benim yazdıklarımda hakaret nerede?
2- sen mhp o kadar oy alamaz yalan deyince devletin güvenilirliğine hem hakaret etmiş hem iftira atmış olunca iyi mi?
3- benim hdpye oy veren chpliye hem şehit hem gazi yakını biri okarak haklı olarak bir sitem dolu yazı mı yazmış olunca mu düzeysiz oldu? Ben tam anlayamadım sen neden rahatsız oldun?
-
@attila-the-hun 1-insanlara bir paritye oy verdiği için vatan haini dedin.
2- Ben AA yalan söylüyor dedim, tarafsız olmadığını herkes biliyor.
3- Hangi partiye yazarsan yaz beni ilgilendirmez ancak kimseyi yargılayacak durumda değilsin. -
@rterdogan bilek bükmek mesele değil . Arkada senin karşı düşüncelerine sahip yaklaşık yüzde 45 kesim var . Kimse kimsenin bileğini öpmek zorunda değil . Saygılı olmak zorunda . Allah devletimize zeval vermesin hayırlısı olsun . İnsanların ötekileştirilip bu karşıdan bunu almayalım, bundan dusuk puanlı ama bizdenmiş torpili de sağlammış denilmediği , liyakatin geçerli olduğu bir düzen olur inşallah .
-
Konuya kilit vurulsun bence. Buradaki çoğu kişi siyasi görüşünü bilmeden herkesle iletişim kuruyor, seviyeli bir ortamda paylaşımlar yapıyor. Buna engel olmasın seçim sonuçları.
-
@aliveli 1- aa bence taraflı değil. Sonuç ortada. Madem ben yargılayamıyorum sen de bir devletin kurumunu böyle nasıl yargılıyorsun?
2- hdpyr oy veren herkes teröristtir. Ceza hukukunda bile suçu teşvik var. Hdpye oy veren de terörü teşvik ediyor. Onlar da terörist. Bu düşünce değil bir geçk bunu da herkes biliyor. Bence sen herkesin ne bilip bilmeme işini bırak.
3- rahatsız başka ülkeye gidebilirsin. Biz bu vatanı seviyoruz. Seni zorla tutmuyoruz.