17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar, Ahmet Nohutçunun kitaplarını kullanıyor galiba bu sınava hazırlananlar daha çok sizin hazırlandığınız yada önerdiğiniz kaynaklar varmı ?
-
@Kocaseyit bende ahmet nohutçu kullanıyorum.ezber yöntemi ile devam ediyorum.bi de şu kaslara bakıyorum konudan sonra.bilemynce canım sıkıyor ama olsun
-
657 yayınlarının kaymakam adlı konu anlatım kitabı sizce nasıl?600 sayfa olduğunu görünce yetersiz olabilir diye düşündüm anayasa-idare-insan hakları için.bu kitap hakkında bilgisi olan var mı ?yoksa her zamanki gibi nohutçudan mı devam etmeli
-
Kaymakam adayları ile buraları biraz canlandırsak iyi olacak sanki
-
Arkadaslar kaymakamlık sınavı ıcın dün iki set aldım.kaymakamlık kampı diye bir set tüm mevzuatın özet hali sunulmuş.birde acık uclu sorular dıye tüm konuların bulundugu 3 kitap.her ıkı setıde ahmet nohutcu ve bır kaymakam hazırlamış.özet şeklinde 7-8 gunde okunabılır tamamı.kac kere okuyacagınız size kalmış.İki seti 160 tl ye aldım.bugun hazırlanmaktan vazgectım.cunku yaklaşan bir yeterlılık sınavım mevcut ve ıktısadı baya unutmuşum.isteyene makul bir ucretten verebılırım.istanbul içinde elden teslım ettirebılırım.numaram 5535898925..iyi çalışmalar umarım hakedenler kazanır.
-
Herkes araliksiz ders calisiyor sanirim, konu gunlerdir cok sessiz:nerd:
-
@adayadayi hocam artarda önemli sınavlar var malumun
-
Sayıştay ve Hakimlik sınavlarını bay geçmiştim. Mülki amirlik nasipte var mk sınayalım bakalım. Fırsat buldukça burada olmaya çalışacağım. Allah yardımcımız olsun... Vira bismillah
-
Kalan süre için öneriler neler? Ne yapmak gerekiyor soru mu konu mu kanun mu?
-
Kaymakamlık kampını ben de aldım. Hukuklar için konu anlatımları daha yüzeysel ancak renkli kutucuklar güzel olmuş. Açık uçlu ilk sınav yapılmadan önce çıkan nohutçunun kitabını da almıştım o detaylıydı. İktisat kitabı mayıs15 deki sorulara paralel gitmiş ancak o ilk açık uçlu sınavdı ve sorular temel düzeydeyi daha detay sorularda yetersiz kalabilir ana iktisat kaynaklarıma mı baksam bilemedim? İnsan hakları ve demokratikleşme Hakkı'nda bir fikrim yok kamp kitabı yeterli olur mu? Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olurda sevinirim.. Rastgele
-
@-Deficit- Desene aynı yolun yolcusuyuz, var ol
-
Bende kas soru bankası aldım ama çok fazla detay var gibime geldi .. bu kadar sorarlar mi bilmiyorum.. çıkmış soruları nerden temin edebilirim
-
başvuruda sınava ilişkin bilgiler kısmında çalıştığı kurumda listede özel sektör yok DİĞER mi işaretlenecek yoksa boş mu bırakılacak. aynı şekilde dil de sormuş ingilizce yazdım ama doğru dürüst İngilizce yok boş mu bıraksaydım. yardımcı olur musunuz lütfen
-
@ismail 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Bende kas soru bankası aldım ama çok fazla detay var gibime geldi .. bu kadar sorarlar mi bilmiyorum.. çıkmış soruları nerden temin edebilirim
geçen yılın çıkmış soruları paylaşılmadi resmi olarak.ama malumlarda yazılmıştı tüm sorular.bence de kas'in bazı soruları aşırı detay.ama geneli iyi.öğrenmeyi ölçüyor
-
Selam arkadaşlar bende yeni katıldım buraya.Zor bir süreç.Şimdiden herkese bol şanslar...
-
Arkadaslar gecen yilin cikmis sorularinin linkini atabilecek bi hayirsever var mi acaba
-
Evet arkadaslar sayistay bitti tam yaz kaymakamliga yardirmaya devam. Bir sorum olacak idare hukukunun icinde idari yargi var degil mi?
Herkese bol şans. -
@davetsiz54 idari yargı yok hocam. İdare hukuku ve teşkilat var
-
@Harun-Resid 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@davetsiz54 idari yargı yok hocam. İdare hukuku ve teşkilat var
Idari yargi notumu önümden kaldirip büyük bir zevkle kenara firlatmama vesile oldun harun resid abi. Tarih calismaya senin hayatini okuyarak baslayacagim. Tesekkur ediyorum..