Süper Lig 2018-2019 Sezonu
-
Hazır mıyız taraftar kardeşlerim? Yakında transfer dedikodusu, sezon hazırlıkları, Avrupa elemeleri başlar. Yavaştan balığımızı açalım biz.
-
kulüpler hepsi borcta olduğu için eski kadrolarla devam hatta yüksek ücret alanları yollamaya bakarlar onun için pek transfer beklemeyin
-
Biz şu Belhanda ve Feguli ikilisini ne yapcaz bilmiyorum? Benim izlediğim kadarıyla bu kadar parayı hak edecek futbol oynamıyorlar. Özellikle, Belhanda çok vasat bir performans ortaya koydu.
-
@sukuti bari beşiktaş son vuruş yapmayı bilen bir forvet alsa
-
@antimülakat hocam aynı dertteyiz ve işin kötü yanı adamlar aldıkları paralardan ötürü klübü bırakmakta istemiyorlar sürekli mutluyuz açıklamaları yapıyor.Umarım elden çıkarmayı başarırız ki bu yıl şampiyonlar ligindeyiz daha kaliteli adamlara ihtiyacımız var..
-
Benim en fazla merak ettiğim fenerbahçe ne yapacak?
-
@hgrotius güzel transferler yapacak o kesin. Bir dk içinde bütün kombineler tükendiğine göre bu taraftara büyük transferler yapılmalı.
-
transfer sezonu ölü geçti. Dün Benfica maçı desen çok ümit vermedik bu sene pek bir ümidim yok.
-
Transfer dönemi çok kısır geçti sanki. Bir tek vida satışı olacak. Anlaşılan bu sene sıkıcı bir sezon bizi bekliyor.
-
@antimülakat hocam yapacak bir şey kulüplerin hepsi borç batağında uefa enselerinde haliye transferin kısır geçmesi çok normal inşAllah şu durum gençlere yarar da yeni genç oyuncular çıkarabiliriz.. Bu sene beklentileri çok yüksek tutmamak gerekir makul transferler ancak yapılabilir
-
Kadın erkek hepimizin ortak tutkularından biri sanırım futbol. Sıkıcı gündemden biraz uzaklaşıp nefes alalım diyorum.
VAR sisteminin bizim için fayda getireceğini düşünüyor musunuz, olması gerektiği gibi kullanılacağına inanıyor musunuz?
VAR ekibinden gelecek "tavsiye" niteliğindeki uyarılar hakem kararlarını değiştirebilir daha doğrusu etkileyebilir mi?
Benim bu sistemdeki tek endişem yapılacak olan kelime oyunları. "Onlara VAR da bize yok mu?" gibi akıllara ziyan manşetler, yapmayın be artık
-
@buseneatanıyorum günlerce gündemi işgal eden uzun penaltı mı değil mi tartışmalarını azalmasını umuyorum.
-
@burcuburcu ben onlardan zevk alıyorum ama bitmesin o
-
Lige nasıl çıkılır, ligden nasıl düşülür bir fikrim yok ama canımız Ankaragücümüzün ligde kalmasını diliyorum
-
@kussesi Ankaragücü değil de Gençlerbirliği olsa sanki daha mutlu olurdum. Çok daha efendi bir taraftar kitlesi var ama şu açıdan iyi oldu daha ucuz maçlara girebileceğiz yol masrafı falan bir şey olmaz.
-
@buseneatanıyorum katılıyorum hocam gençlerbirliği takımı kitlesi daha efendi oluyor. Pek anlamam futboldan ama işte ankaragüçlülük mecburen oluştu bende. Bakalım neler yapacak ligde.
-
Spor Toto 1. Lig'in açılış haftasında Giresunspor sahasında Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etti ve yeni sezona 3 puanla başlamış oldu.Tebrikler Giresunspor! Pek futbol izlemem (aslında hiç izlemem) ama Giresunsporluluk girdi bir kez kanımıza kesseler yeşil beyaz akar kanımız! Bu sene ligdesin Giresunum.Genç çotanaklar seninle :)evet.
-
Ligi yine Galatasaray alır götürür. FB nin Ali Koç transferinden de pek bir şey çıkmadı gibi
-
@antimülakat kadrolar o kadar kötü ki galatasaray’ın kaybetmesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekli.
-
@aliveli Türkiye'de mümkün bence.