TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Süper Lig 2018-2019 Sezonu

FUTBOL
    süper lig 2018 2019
    27
    143
    14322
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • aliveli
      aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

Hazır mıyız taraftar kardeşlerim? Yakında transfer dedikodusu, sezon hazırlıkları, Avrupa elemeleri başlar. Yavaştan balığımızı açalım biz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        sukuti Son düzenleyen:

kulüpler hepsi borcta olduğu için eski kadrolarla devam hatta yüksek ücret alanları yollamaya bakarlar onun için pek transfer beklemeyin

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Antimülakat
          Antimülakat Son düzenleyen:

Biz şu Belhanda ve Feguli ikilisini ne yapcaz bilmiyorum? Benim izlediğim kadarıyla bu kadar parayı hak edecek futbol oynamıyorlar. Özellikle, Belhanda çok vasat bir performans ortaya koydu.

bad1905 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • aliveli
            aliveli Yasaklı @sukuti Son düzenleyen:

@sukuti bari beşiktaş son vuruş yapmayı bilen bir forvet alsa 😞

• bad1905
              bad1905 2018 kpss @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam aynı dertteyiz ve işin kötü yanı adamlar aldıkları paralardan ötürü klübü bırakmakta istemiyorlar sürekli mutluyuz açıklamaları yapıyor.Umarım elden çıkarmayı başarırız ki bu yıl şampiyonlar ligindeyiz daha kaliteli adamlara ihtiyacımız var..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • hgrotius
                hgrotius Yasaklı Son düzenleyen:

Benim en fazla merak ettiğim fenerbahçe ne yapacak?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @hgrotius Son düzenleyen:

@hgrotius güzel transferler yapacak o kesin. Bir dk içinde bütün kombineler tükendiğine göre bu taraftara büyük transferler yapılmalı.

• kml
                    kml Yasaklı Son düzenleyen:

transfer sezonu ölü geçti. Dün Benfica maçı desen çok ümit vermedik bu sene pek bir ümidim yok.

• Antimülakat

Transfer dönemi çok kısır geçti sanki. Bir tek vida satışı olacak. Anlaşılan bu sene sıkıcı bir sezon bizi bekliyor.

bad1905 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • bad1905
                        bad1905 2018 kpss @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam yapacak bir şey kulüplerin hepsi borç batağında uefa enselerinde haliye transferin kısır geçmesi çok normal inşAllah şu durum gençlere yarar da yeni genç oyuncular çıkarabiliriz.. Bu sene beklentileri çok yüksek tutmamak gerekir makul transferler ancak yapılabilir

• B
                          buseneatanıyorum Yasaklı Son düzenleyen:

Kadın erkek hepimizin ortak tutkularından biri sanırım futbol. Sıkıcı gündemden biraz uzaklaşıp nefes alalım diyorum.

VAR sisteminin bizim için fayda getireceğini düşünüyor musunuz, olması gerektiği gibi kullanılacağına inanıyor musunuz?

VAR ekibinden gelecek "tavsiye" niteliğindeki uyarılar hakem kararlarını değiştirebilir daha doğrusu etkileyebilir mi?

Benim bu sistemdeki tek endişem yapılacak olan kelime oyunları. "Onlara VAR da bize yok mu?" gibi akıllara ziyan manşetler, yapmayın be artık 😁

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • burcuburcu
                            burcuburcu Yasaklı @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum günlerce gündemi işgal eden uzun penaltı mı değil mi tartışmalarını azalmasını umuyorum.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • B
                              buseneatanıyorum Yasaklı @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu ben onlardan zevk alıyorum ama bitmesin o 😊

• K
                                kussesi Yasaklı Son düzenleyen:

Lige nasıl çıkılır, ligden nasıl düşülür bir fikrim yok ama canımız Ankaragücümüzün ligde kalmasını diliyorum 🙂

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • B
                                  buseneatanıyorum Yasaklı @kussesi Son düzenleyen:

@kussesi Ankaragücü değil de Gençlerbirliği olsa sanki daha mutlu olurdum. Çok daha efendi bir taraftar kitlesi var ama şu açıdan iyi oldu daha ucuz maçlara girebileceğiz yol masrafı falan bir şey olmaz.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • K
                                    kussesi Yasaklı @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum katılıyorum hocam gençlerbirliği takımı kitlesi daha efendi oluyor. Pek anlamam futboldan ama işte ankaragüçlülük mecburen oluştu bende. Bakalım neler yapacak ligde. 🙂

• otuzyılsavaşı
                                      otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

Spor Toto 1. Lig'in açılış haftasında Giresunspor sahasında Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etti ve yeni sezona 3 puanla başlamış oldu.Tebrikler Giresunspor! Pek futbol izlemem (aslında hiç izlemem) ama Giresunsporluluk girdi bir kez kanımıza 🙂 kesseler yeşil beyaz akar kanımız! 🙂 Bu sene ligdesin Giresunum.Genç çotanaklar seninle :)evet.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • Antimülakat

Ligi yine Galatasaray alır götürür. FB nin Ali Koç transferinden de pek bir şey çıkmadı gibi 🙂

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • aliveli
                                          aliveli Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat kadrolar o kadar kötü ki galatasaray’ın kaybetmesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekli.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Agor
                                            Agor @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli Türkiye'de mümkün bence. 🙂

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 1 / 8
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti