2018 GUY MANİSA
-
@antimülakat devletimiz tünel de yaptı sağolsun 15 dk izmir-manisa arası.
-
gençler Manisada yaşıyorum puanım 81.5 sizce Manisa yazmam mantıklımı bunu neden soruyorum tamam %99 gelir ama kurum sınavında şampiyonlar ligiyle yarışmayalım
-
@zencitarzan ankara izmir varken manisa şampiyonlar ligi olmaz merak etmeyin
-
manisaya başvur diyorsunuz
-
Ankara beni üzer 80.8 ile burdayım ben de.
125 kişi gözümü korkutuyor İzmir den başvurular olabilir diye ama hayırlısı. -
@swl35 ankara izmir sampiyonlar ligi digmi yaa... korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok girdik bir yola
-
@zencitarzan yok ben birşey demiyorum içinizden neresi geçiyorsa orayı yazın
-
@ayse_furkan öyle görünüyor ben de izmirdenim hakkımızda hayırlısı artık
-
Gördüğüm en güzel şehirlerden bir tanesi. Şehirde gerçek bir doku var, öylesine tarih yazmış bir şehir değil, padişah yetiştiren şehzadeler şehri.
-
@antimülakat Üstadım lütfen talep yaratmayalım
-
@rybczynski2 sadece şehir güzelliğine bakılıyorsa İzmir, Bursa, Balıkesir, Aydın, Muğla ne olacak???
-
@rybczynski2 sadece şehir güzelliğine bakılıyorsa İzmir, Bursa, Balıkesir, Aydın, Muğla ne olacak???
-
@antimülakat Kesinlikle katılıyorum
-
Tercihini tamamlayanlar var mı Manisa taliplileri arasında
-
@rybczynski2 hocam İstanbul ve Manisa arasındayım
-
Gönlüm hep Manisadaydi ama yazamadım su izmir manisa arasını 15 dk ya düşüren tünel acilcak talep çok olur diye
-
@olursaolur tünelin etkisi sadece 10 dk oldu.Sanki öyle bir konuştun ki eskiden 1 saatti şimdi 15 dk oldu :))
-
manisa izmir aynı puanı görür bence
-
@duymhuyguy mesela?
-
@zencitarzan baska sebeplerim de var yani tek tunel degil:)) gecen yil izmir mulakatindan elenenler bu yil manisaya yönelebilir düşüncesi de var bakalim hayirlisi yazan arkadaşlara insallah olur diyorum