GUY 2018 AYDIN
-
@swl35 geçen sene bende guy mülakatından elendim İzmir için valla korkuyorum izmirden ya puanı yüksek kapatır diye . Barış yaşan tanırmısın o kazandı ödemişden geçen sene
-
@swl35 yani ödemişlii
-
@bybredd Bilmem mi , barış arkadaşım bir kader arkadaşı daha buldum kendime, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim: / benim gönlüm yine izmirden yana seni de beklerim memleketi başkalarına kaptirmayalim: ) bu arada ismim Seval memnun oldum ; )
-
@swl35 bende memnun oldum seval valla sorma inşallah beraber sonunda gülen biz oluruz . Bakalım ben düşünme aşamasındayım . Yardımcı ol kandırılmam lazım .
-
Benimde 84 aydın İzmir arasında gidip geliyorum
-
@swl35 1200 ler hocam
-
@guymağduru hakkınızda hayırlısı olsun hocam
-
herkese GUY AYDIN arkadaşlar.
-
@kuşçubaşıeşref sizin sıralamanız çok iyi sonucu da güzel olur inşallah hayırlısı olsun hakkinizda
-
@swl35 inşallah hocam hepimizin inşallah
-
81.8 puanla Aydın gelir mi dostlar açıkçası başvuran puanlar böyleyse yandık
-
@vforvandetta gelir hocam o uçuk puanlar ile kapatan sadece geçen guyluk durum 2 senenin birikmişliği vardı
-
@bybredd aydın hocam geçen guy da İzmir'den elendik bakalım burayı denicem şimdi
-
aydıncılar hareketlenelimm
-
Burayı yazanlar kimler puanları alalım 85.6 ben yazdım
-
Kaça düşer burası acaba ?
-
80i geçmez bence
-
Kaçar doğru bekliyorsunuz arkadaşlar misal 82 doğru bekliyorum
-
@kuşçubaşıeşref valla şu milletin kendi doğruları yüzünden kafam karıştı . En iyi kim ise o kazanacak , sorular kesinlikle eleyici sorulardan oluşuyordu . Ben kendime bekledigim 85 .
-
3-4 tane muallaklarla beraber max 17-18 yanlış bekliyorum