TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

KPSS A
    2018 devlet gelir uzman yardımcı ilanı
    553
    13509
    1861382
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • vorgheizer
      vorgheizer Son düzenleyen:

2760 dguy
      4270 guy

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • B
        brrkrbn Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım Kazım Yadık İstanbul ili için 26. guy yedek tanıyan bilen var mı acaba ulaşmamız gerek

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          SonOfAnatolia Son düzenleyen:

2877 hayırlısı olsun

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • HaniYaKi
            HaniYaKi @Conuers Son düzenleyen:

@conuers ben de doğup büyüdüğüm şehirdeyim. kira derdi yok, temizlik, yemek derdi yok. ama 4 senede hiç girmediğim dguy'a ve hatta vmy sınavına dahi girmeye karar verdim. aynı maaşlı düz mesleği de guy'a tercih ederim.yeter ki guy kalmayayım. karar senin.. başarılar..

Mine'yi sevdik; o da erkek çıktı. -Babannem

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • O
              olursaolur @SonOfAnatolia Son düzenleyen:

@sonofanatolia arkadaslar sizce de başvuru sayısı az değil mi dguy icin az bir süre kaldi

• HaniYaKi
                HaniYaKi @Conuers Son düzenleyen:

@conuers yaşadığın şehirde nasıl bilmiyorum ama geçmişte piyangoyla gu yapılan ve bilgi düzeyleri yetersiz (atm memurları) vhki'lerden dolayı olsa gerek bizim hangi şartlarla girdiğimizin ve kalitemizin önemi yok . gelir uzmanlığı mesleğini öncelikle maliye bakanlığı adam yerine koymuyor. haklı yanları da yok değil. iş yoğunluğu ve harcanan emek bir yana içerik olarak düz memurluktan da farkı yok keza.. tabii işsizliğe göre gelir uzmanlığı da iyidir diyeyim de nankörlükle suçlanmayayım 🙂

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • M
                  maliyaz69 Sayıştay Denetçileri @HaniYaKi Son düzenleyen:

@haniyaki neden guya tercih ediyorsunuz. Biz de guy olalim diye ugrasiyoz

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • M
                    maliyaz69 Sayıştay Denetçileri @maliyaz69 Son düzenleyen:

@maliyaz69 etmiyorsunuz

• T
                      Tahkikat @HaniYaKi Son düzenleyen:

Aforoz edileceksiniz, edilsin mi? 🙂 @haniyaki
                      Dostum inan seni o kadar iyi anlıyorum ki. GUY'un askeriyeyle benzer olduğunu düşünüyorum, her cinsten, her tipten kişiler vardır. Bunun müsebbibi de özlük meselesini halletmeyenler, halletmediği gibi bunu kariyer mesleği olarak pazarlayanlar. Çevremde puanı 83 üzeri olan ve kurum sınavını 85 üzeriyle geçen kaç kişi varsa, şikayetçi bu durumdan ama mecburiyet 🙂

Metodu olan topal, metotsuz koşandan daha çabuk ilerler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • A
                        asdfghasdfgh Son düzenleyen:

Arkadaslar kalkinma buyume notu pdf olarak Ya da link olarak varsa paylasabilir misiniz?

• M
                          Maesteo @HaniYaKi Son düzenleyen:

@haniyaki Ne acaip bir durumsa guy olan aman buraya gelme diyor vmy olan aman diyor düz memur zaten yaklaşma diyor ,gümrük müfettişi bile aman diyeni gördüm neden bu doyumsuzluk ? Hiçmi issiz arkadaşlarınız yok hiç mi çekmediniz onu ,her ay 4000 + maaşınız yatıyor ondan rahat konuşuyorsunuz👍🏻

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                          • E
                            esrarengiz @Maesteo Son düzenleyen:

@maesteo kanaatsizlik hicbir seyden memnun olmama çağımızda cok yaygın.. sanirim hic zorluk çekmeden herseye sahip oluyorlar sonra da begenmiyorlar.. Geçen sene 85 ustu puanla guy olan ve işinden gayet memnun olup vmy dguy ve diger mufettislikleri dusunmeyen arkadaslarim var.. Yani herkes bu isi istiyor ama kimse memnun olmuyor gibi bi durum olusmasin

HaniYaKi 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • N
                              Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar başvurdum ama başvuru sayısıni nerden görebilirm acaba?

• HaniYaKi
                                HaniYaKi @esrarengiz Son düzenleyen:

@esrarengiz ben gecen sene 95 puanla guy oldm. ve 4. senemde. isterseniz sozlerinizi tekrar gozden gecirin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • HaniYaKi

@esrarengiz 2017 p48 puanim da 92.44. herseye kolayca sahip oldk. tabii 4 senelik issizlik ve elenilen 8 mulakatin sonunda. damdan dusen birileri olsaniz daha da anlatirdim da... neyse isteyen istedgi meslegi secsin. ben gercekten tavsiye isteyenler olur diye yazdm. kapasitenz varsa nihai hedefinizi guy olarak belirlemeyin.sinavda basarilar.

E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                                  • E
                                    esrarengiz @HaniYaKi Son düzenleyen:

@haniyaki madem sizin kapasiteniz bu kadar yüksekdi ve siz guy olmak istemediniz de niye guy oldunuz.. 4 yıllık calismaya rağmen hala sinavlar icin calisacak gücünüz varsa da tebrik ediyorum

HaniYaKi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • E

@haniyaki 4 yillik emekle 90 ustu puanlarla olabildiğinz tek sey guy olmus ama onu da begenmiyorsunuz enteresan geliyor beğendiğinizi olsaydiniz o zman begenmeyip her ay 4bin kazaniyorsunuz.. Tum bunlara ragmen isinizi begenmiyorsunuzya iste bu kanaatsizlik oluyor

HaniYaKi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • HaniYaKi

@esrarengiz hayatinda hic istemedigin birseyler yapmaya mecbur kalmadin mi? artk para kazanmam lazim veya cevrendeki bos insanlarin baskisindan laflarindan kurtulmam lazm dedin mi ?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                        • HaniYaKi

@esrarengiz aslnda isimi begeniyrm. daha onceki yorumlarmda da belirttm. maasi iyi, eve kafamiz rahat gdyrz. cnku evrak memuruyuz. ama sinava hazirlandgmz emek, calisma ve umutlarimizin karsiligi bu olmamaliydi. bir anda vezneye veya arsive verilmemeliydik. mudurun mudur yardimcisinin veya sefin insafina terk edilmemeliydik. neyse umarim sen de kazanirsin da daha bilincli bir sohbet gerceklestiririz. bu arada ben cok rahatim meslekte. daha belgeleri teslim edecegm gun vergi dairesi baskaninin beni bekledgni soylediler. ve ozel numarasini verdi herhangi bir sikintimda aramam icn. ve ise de yaradi sag olsun. neyse hele bir gir de..basarilar..

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • E

@haniyaki ve 90 ustu puanlarina ragmen diger kurumlarin seni almamasina ragmen seni kuruma alip guy olmani saglayan meslegi kucumseyip hayattan memnun olmadin cok tutarsiz geliyor bana..

HaniYaKi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 675
                                            • 676
                                            • 38 / 676
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti