Ilk yorumu yapayım mayistakinden çok çok daha zordu
maliyaz69
@maliyaz69
maliyaz69 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Açıklansın artikkkkkkkkk
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Evet Arkadaslar aciklandi. Hayirli olsun diyemeyecegim. Neden mi. Cünkü emek verenin kazandigini düsünseydim derdim. Hem test hem klasikte ilk 20 de olup elenmek kolay degil. . 2019 sayistay sinavinda mulakata kalmak hic kolay degil. Ama şunu anladim referansin varsa varsın. Ne kadar çalışırsan çalış . Şunu söyliyim hakkimi benim gibi hakki yenen tüm arkadaslara yazık ettiler. Ben kendim adina sunu diyim güclü referanslariyla kazananlarin ne bu dünyada ne de ahirette mutlu olsunlar . Allah a havale ediyorum. Benim gibi magdur olan tum arkadaslara da hayirli kapilar acilmasi dilegiyle....
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@keciburcu aynen hocam çok haklısın aynı durumdayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
RE: A Grubu Mesleklerin Akibeti!!!
@tahkikat guyu niye bu kadar küçümsüyorsunuz insanlar oraya yerleşebilmek için kaç yıl calisiyor emek veriyor. Diğer kariyer meslekleriyle aynı bilgi birikimine sahip olarak giriyorlar ve geçmiş yıllarda vmy kazanıp guy kazanamayan insanlar bile duydum
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@sad38guy rotasyon olayı düşündürüyor bir de evliyim duzen kurmak zor yeniden
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@haniyaki neden guya tercih ediyorsunuz. Biz de guy olalim diye ugrasiyoz
-
Yaa arkadaşlar başvuruların bitmesine daha 1 hafta var keşke başvuruyu kısa tutup açıklasalar da biz de sinava kafamiz daha rahat hazirlansak
-
Hem insanlar durdukça il degistiriyor
-
Arkadaşlar herkes stresli kaygılı zaten bir de lütfen birbirimizi rencide etmeyelim. 5000 kişi sınava girmeye hak kazanacak. Il secimi önemli evet ama kazanan 1000 kişi olcak. Allah herkesin gönlüne göre versin. Lakin bazi arkadaşlar maalesef art niyetli yorumlar yapıyor. Bu süreçte hepimiz etkileniyoruz. Biraz daha empati yapsak da böyle şeylere gerek kalmasa.. hepimizin gelecek hayalleri var ailelerimizin beklentileri var. Sorumluluk duygusu omuzlarımiz da yük. Bize düşen ıyi düşünmek ve elimizde gelen gayreti gosterdikten sonra tevekkül etmek. Burda yorum yazarak bir kaç kişiyi elesem kârdır diye dusunerek yorum yaparsa kimsenin eline bir şey gecmez. Herkese başarılar ınsallah sevinenlerden oluruz
maliyaz69 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
Arkadaslar ön gorusme icin aranmayan var mi ben aranmadim ama aranan cok duydum
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Arkadas basvuru sayfasi aciliyor mi siz de
-
Idari hakimlik mi Sayistay mi
Arkadaslar mulakat hakki kazanan herkese öncelikle basarilar dilerim. Pek cok kez belki de tartisilan bir konu ama cok merak ediyorum. Sizce hangisi ve neden?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Konu disi arkadaslar ama meraktan soruyorum. Sayistay denetciligi mi idari hakimlik mi sizce
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@maliyaz69 tamam arkadaslar dogru liste
-
Arkadaşlar kgk listesi yanlis eski liste o. Mayistaki
-
Arkadaslar en son alimda aciklama ne kadar sürmüş bilen var mi
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@abakuss referans istemedilerki nasil oluyo
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@mk-ank Düsünduerimi rahatca paylasamayacaksam burda ne işim var.