KPSS 2015 ve 2016 incelemeye alınacak!
-
-
@erhankpss uuuu...
-
Bari 2017 temiz çıksa perişan olduk.
-
Sınav geçerlilik süresinin 1 yıl olmasının nedeni
-
Bir işide düzgün yapın be kardeşim. donumuza kadar arıyorsunuz ama hala kopya işleri dönüyor...
-
bu habere kadar biraz ümidim vardı sınavın acılması konusunda Meclisteki anayasa görüşmeleri tamamlansın da referandum tarihi belli olsun diye bekliyordum ama şu an zerre ümidim kalmadı sınavın acılması konusunda.elimizden de bir şey gelmiyor herşey olacağı yere varıyor belki nasibimiz burada değil o yüzden ağlanıp sızlanıp dövünmeye gerek yok biz elimizden geleni yaptık puanılarımızı aldık bundan sonrası Takdir-i İlahi herkese kolay gelsin..
-
Şimdi kalemler üzerinde yazan emeğiniz emanetimizdir yazısı çok koyuyor adama. Bu sene kaldırsınlar bari görmeyelim...
-
incelenecekse o kadar sgk sınav açtı mülakatları sonuççlanmayan kurumlar var hala onlar ne olacak ?
-
Eeh yeter be ne bu 2016'lıların çektiği!
-
Ben meselenin bu kadar fazla büyüyeceğini düşünmüyorum. Son bir kaç KHK daha yayımlanır, son ihraç kararları verilir. Sonrasında ohal vs. biter, süreç sona erer.
-
@john-nash 2016 sınavı daha olmadan geçerlilik süresi 1 yıla düşürülmüştü. ne alakası var onunla?
-
kopyalandigini tespit eden kopyanın verildiği kişileri de tespit eder.
-
Normalde 88 puanla 300.olan adam 2016 da 88 puanla nasil 1000li siralarda yer aliyor simdi belli oldu iste.Allah kahretsin
-
@kozexpo kardes bu isi yapan serefsizler sinav zamaninda yapmiyolar sinavdan once yapiyolar. O yuzden Çin'deki gibi ic camasirlariyla da girsen kurumlari sömüren o cakallari bulmadigin surece degisen bisey olmaz
-
Osym kanallara cikip 5000 kisilik sinav yeri yaptik diye hava atacagina bunlari onlesin.
-
Benim artık hiç bir kuruma güvenim kalmadı..Nasıl insanlar devlete sızmış nasıl müsade edilmiş bu duruma aklım almıyor.Allah'a emanet sınava girip çıkıyoruz.Güveneceğimiz kimse yok.
-
@eomer aynen hocam arada kaynayan biz oluyoruz sonuç bu.
-
ösym neden halâ dağıtılmıyor sizce? 20 yıldır emekler harcanıyor, sorular çalınıyor belli adamlar bir yerlere getiriliyor ve bunda hükumetin haberi kesinkez var. sadece başkan mı değişiyor? soruları hazırlayanlar, basanlar, koruyanlar(!) da inceleme altındadır değil mi?
-
ya zaten bir işe yaramadı puanlar. hiç değilse iptal etselerde bahanemiz olur millete karşı
-
Arkadaşlar ohal ilan edilirken bir birbuçuk ay içinde ohal kaldırılacak dendi.. Bitmeyeceği biliniyordu.. İkinci üç ay ilan edilirken Tayyip Erdoğan yetmiyorsa bi üç ay daha bi daha bi daha diye 4 kez tekrarladı.. Üçüncü üç ay ilan edilirken referanduma ohal altında girmeyiz dendi.. Yine ilan edildi.. Arkadaşlar ekonomi etkilenmesin diye spekülasyon yapılıyor bakın göreceksiniz 1 bir buçuk yıl sürecek bu Ohal.. Sınavlarla çok fazla ilgisi yok..sadece uğraşmak istemiyorlar uğraşacak mülakatı yapacak komisyon kurulmuyor.. Birde çok fazla personel alımı yapılmayacak eskisi gibi..bu yönde karar almışlar.. Guy gelse bile en fazla 5-6 yüz kişi alırlar ben diyeyim size.. Vergi müfettişi hiç beklemeyin çünkü kurumlara kayyum atanmış o şirket şu anda ohal var diye daha incelenmiyor bile.. Vergi müfettişlerinin iş yükü yok denecek kadar azmış bizim çalışan arkadaşlar anlatıyor.. İnanın bende sizin gibiyim 71.250 aldım 522.. Oldum bir puanla kaymakamlık gitti. Sayıştay'ın ilk kısmını geçtim 197. Oldum ikinci sınava 45 kişi alacaklar kazanamam diye kaymakamlığa yüklendim ikinci sınav çok kötü geçti. P35 86 bekliyoruz öyle.. SGK'da 81.17 idi 1 puanla o da gitti neyseki askerliği yaptık öyle bir derdimiz yok.. 2014 mezunuyum bende yazayım dedim:)