2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Şahsi fikrim sayı azlığı nedeniyle olduğu gibi açıklanmış şayet 100 kişi olaydık böyle olacağını sanmıyorum bu yüzden de birşeylerin değişeceğini düşünmüyorum. Bu ülke de artık hiçbirşeyi eskisi gibi değil kimse en üstten karar gelmeden adim atmaz.
-
başlığı 10 bininci iletide kitlesek mi 2019 kaymakamlık sınavı başlığıyla devam ederiz:)
-
@gss15 hocam yayın politikası diyelim, işin doğrusu whatsapp gruplarının kurulmasını hem doğal bir süreç olarak görüyoruz hem de biraz foruma zarar verdiğini düşünüyoruz. Whatsapp gruplarında konuşulan bilgiler, sorular ve cevaplar burada konuşulabilirse o zaman ne ala ama forum dediğin sonra gelenlere de bilgi bırakmak amacı ile var, muhabbeti belli bir kitleyle sınırlı tutarak akıcılık sağlamak haklı bir istek fakat seneye ve sonraki senelerde sınava hazırlanacak insanlara daha az bilgi bırakmak demek bu, bu da bu forumda yapılmak istenen çoğu şeye, amaçlara ters.
-
-
https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/egitim/kaymakamlik-sonuclari-bugun-aciklanacak-mi-40969274
"400 aday mülakata girecek" diye ezberden haber yapmışlar. Bence durumun detayları konusunda haber siteleriyle iletişime geçilmeli -
@bendeniz tek dertleri 3 5 tane fazla kullanıcı çekip, 3 5 fazla okunma sağlamak olan bu "sözde" haber siteleri iyice gözüme batmaya başladı, yazıklar olsun demekten başka diyeceğim bir şey yok.
-
@agor hocam durumdan haberdar değiller bence. Haber etmek lazım bence haber yaptırılırsa ösym'de bir baskı oluşabilir malum başkanı yeni değişti daha en baştan falsolu anılmak istemez diye düşünüyorum.
-
@bendeniz denemek lazım tabi ki ama yapmak için yapmadıklarından emin olmak lazım.
-
@agor @paretowilfredo hocam elinize saglik durumumuzu anlatan en guzel hazirlanmis haber tesekkur ederiz
-
Arkadaşlar önümüzdeki hafta dava açacağım ilk 400 e girip mülakata kalamamama durumu için takipte kalın
-
@cengizkan2 yürütmeyi de durdurtman lazım yoksa 100 kişi çoktan alınmış olur.
-
Arkadaşlar bu saatten sonra birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum ÖSYM bey hükmünü vermiş ilk 400 'ün içinde olan kardeşlerimizi tabir yerindeyse infaz etmiştir. Bu saatten sonra artık 2019 eylül içinde yapılacak ve yine sayısı 100 olarak düşünülen (duyumdur) yeni kaymakamlik sınavına 70 net barajına ve saçma salak çıkabilecek sorulara hazırlıklı olabilmektir. Bence 2019 kaymakamlik başlığı şimdiden açılmalıdır gerekli duyumlar ve fikirler paylaşılmaya baslanmalidir
-
ilk 400 kalan arkadaşlar mağdurlar, umut kıranlara , ümitsizlik aşılayıp oldu bittiye getirip sizi haklı yolunuzdan vazgeçirmeye çalışanlara itibar etmeyiniz
-
@böğürtlen 2019 başlığı var orada takılanilirisn milletin Ümit'ini kırma burada
-
@gss15 kimsenin ümidini kırmaya niyetim yok insanlara hakkını aramasın da demiyorum bende kıl payı kaçırdım sınavı belki bir soru iptal olsa içerde olabilirdim. Burası bizim düşüncelerimizi serbestçe açıkladığımız herkes hakkını arasın. Boş yere de ümit tacirliğinede soyunmaya gerek yok biz de felaket tellallığı yapmıyoruz. Biraz incelerseniz görürsünüz uzağa gitmenize gerek yok gecen yılda aynısı oldu mahkemeye verenler oldu sınav sonuçlarına itirazlar oldu ama değişen birşey olmadi başka sınavlar içinde geçerli. Ösym sınava başvuruda klavuzunu açıklamış kazanan kazanmış kaybeden kaybetmiş ki bende bunlar-dan biriyim. Insanları yok yere umutlandirmayin gaz vererek falan yakında millet mulakata girecek siz dava acın falan filan muhabbetlere giriyorsunuz o davanın sonuçlanması temyizi ne kadar sürer biliyor musunuz. Daha hatalı denen sorular iptal edilmedi. Herkes işine nasıl geliyorsa öyle davransın. Bazı kişiler dava açmazlar bekler ki başkaları dava açsın başvuru yapsın düzelirse bizimki de düzelir yok öyle bedavacilik. Milleti gazliyorsunuz. Ya tutarsa hesabındasiniz. Arada bize de birşey çıkar mi nasiplenirmiyiz diyorsunuz. Gerçekleri söyleyince işinize gelmiyor gerçekleri duymak. Ben diyorum ki olan oldu geçmişten ders çıkararak geleceğe hazırlanma vaktidir. Sizin veya sizin gibi düşünenler geçmişe saplanıp kalır ordan çıkış zordur. Karar sizin....
-
@böğürtlen sen ne ayaksın hacı sözünü bilde konuş ağzından çıkanı kulağın duysun insanlar mağduriyetlerini dile getiriyor seslerini duyurmaya çalışıyor destek olamiyorsan kostek olma bari yok 2019 sınavıymış biseymis cin olmadan adam çarpmaya kalkma gölge etme başka ihsan istemez
-
Arkadaşlar. 400 e giripte elenenler adına whatsap grubumuz var. Orda arganize olmaya çalışıyoruz. Bu durumda olan varsa kendini belli etsin ki etkinligimiz artsın. Şu an için 13 kisiyiz.
Grup yöneticisi arkadaşlarım lütfen haklarınızı helal edin. Bu süreçte böyle olması gerekiyordu... -
Bu arada yuksek bürokrat veya siyasetçi tanıdığı olupta bize yardım etmek isteyen varsa kapımız her zaman açık. Böyle bir sey yapan bizden bol bol Hayır Duası alır. Saygilar
-
@keops öncelikle üslubuna dikkat etmelisin. Neyse bu konuda daha fazla laf dalaşına girmeyecegim söylediklerimi yanlış yerlere çekerek linç kampanyasına dahil etmek istiyorsunuz ben sizin günah keçiniz olmam. Nasıl olsa süreçte herşeyi göreceksiniz. Yazdıklarım ortada bu yazdiklarinizdan utanacaksınız. Zaman beni haklı çıkaracaktır zaten
-
- İletiyi giren ben olayım arkadaşlar kazananlara mülakatta başarılar, 70 puan altı olup da ilk 400e giren arkadaşlar da umarım mülakata giriş hakkını elde ederler.