2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Fotoğraf vesikalık olmak zorunda mı,telefondan çekip atsam sıkıntı olur mu bilgilendirirseniz çok sevinirim
-
@ihc42 vesikalik olsa iyi olur
-
85 le Samsun yazdım herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
5736 aday no an itibariyle:)
-
dguy ve guy başvurusu aynı sanırım fakat dguy da il değiştirme olmadığı için guy da bir fark oluşuyor. Yani dguy a başvuran guy a da başvuruyor.
-
arkadaslar buralarda bır ozgecmıs ornegı vardır. elınde lınk olan var mı ?
-
@morand hocam ailenizi kendinizi egitim bilgilerinizi calistiginiz yerleri kendinizi tanitin bu kadar
-
@bg2603 fazla uzatmıyım mı hocam
-
gönderdim taslak olarak kaydet ve gönder butonları kapandı. oldu mu sımdı ? olduya basvuran kacıncı kısıyım nereden gorecegım
-
@morand onlari yaz sonrada kendimi bu goreve layik goruyorum diyede bitirsen hos olur cokta sey yapmamak lazim
-
@morand anasayfadan basvurularima tikla orda gorebilirsin siralamayida paylas
-
@omer34 teşekkür ederim
-
arkadaşlar herkese günaydın:) belki önceki sayfalarda vardır ama göremedim. Son değişiklikler sınava dahil mi, bi de geçen yıl soruları yada 2015 mevcut mu acaba ? şimdiden teşekkür ederim.
-
@kahkullu kutluay hoca Twitter da tum degisikliklerden kpss ve sonraki sinavlarda sorumlu olacagimizi paylasti,o diyor ise dogrudur..
-
@duyguuu37 Teşekkür ederim:)
-
2015 Guy sorularının bir kısmını bu linkte bulabilirsiniz: https://forum.tercihiniyap.net/topic/1089/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-sınavı-2000-kişi/8263
-
Birşey danışsam:) Malatya ya da Kayseri düşünüyorum 25 kişi alıyor ikisi de sizce hangisini yazmak mantıklı . 25 kişi Kayseriye az gibi daha önce 120 kişi aldığı olmuş
-
@i̇lanbekleyenbiri puanın kaç hocam ona göre yorum yapalım
-
@i̇lanbekleyenbiri Türkiye haritasına baka baka düşünün hocam çevre iller açtı mı büyük nüfuslu komşu var mı puanınız kaçtı
-
@lamıcimiyok puanım yetiyor ikisine de kurum sınavını düşünüyorum:)