La casa de papel
-
- Sezon 4. Bölümden yazıyorum SPOİLER
ya tokyo sen nasıl bir gerizekalısın :’( ekibi darmaduman ettin giç mi bu kadar emeğe acımadın? Diğer taraftan profesör ilk sezonun son bölümlerinde ve ikinci sezonun ilk bölümlerinde çok basit hatalar yaptın senin gibi bir dehada beklenmeyecek hatalar.
-
Arturo : Darphanenin müdürü... Tam bir kamu kurumu yöneticisi. Üstüne saygılı, altına kaba, insanları kendi çıkarları için kullanan korkak bir adam.
-
bugune kadar izlediğim en iyi dizi net!Bos vaktimde ne yapsam diyenler kesinlikle izlemeli..son olarak da Berlin sen muhtesem bir detaysın!.Adama asık oldum resmen:D
-
@ozge7316 ben bitirdim diye üzülüyorum resmen bazı sahneleri saymazsak profesörde çok çok iyi neredeyse mükemmel
-
@aliveli son bölümü durdurarak izlemistim ben de ..yaklasık 3-4 saat surmustu hatta bitirmem..evet profesör de harika bi detaydi!:D
-
bi şeyden eksik kalmamalıyım, en kısa sürede başlıycam diziye
-
@aliveli sjksjs ispanyol kadınları güzel değil ya
-
@kelaynak hocam ispanyol kadınları güzel aslında ama dizidekileri ben de beğenmedim
-
netflix'e daha yeni geldi sayılır. yeniden izlemeye başladım ben de efsane dizi yaaa
-
@nursultansaydan oha geldi mi geldiyse çıldırırım bak.
-
İzlememek için nedensiz yere o kadar çok direndim ki en sonunda dayanamadım izledim ve dün itibariyle bitti.Lanet olsun! Arkadaşlar Berlin'le nasıl evlenebilirim acaba bi yardımcı olabilir misiniz.
-
Diziye arada giydirenler olmuş. Giydiren kişiler izdivaç izleyen tayfa.
-
@buseneatanıyorum yeni sezonda berlinin yaşama ihtimali evlenme ihtimalinizden fazla gibi gözüküyor.
-
Dizinin 2. sezon 6. bölüm son yayınlanan bölümü ise tamamını izledim. Konusu baya güzel ve mantık çerçevesi içerisinde ilerliyor. Tabi arada bunların hepsi bu odada iken rehineler neden kaçmaya çalışmıyor diye sorgulanan zamanlar oluyor. Bir de sonunda polisler Berlin'i vurduktan sonra neden devam etmediler? Müfettiş nasıl serbest kaldı? Her yerde camlar varken neden kimse camlardan kaçmaya çalışmıyor? Gibi sorular geliyor akla ama sonra diyorsun ki dizi sonuçta kurgusu ancak bu kadar gerçekçi olabilir. En önemlisi de profesörün elinde olmayan şeylerin plana uygun işlemesi veya planda olmayan şeyleri de kendisi bir şekilde uygun hale getirmesi. Bütün bunlara rağmen izlemeye değer, vakti harcadığına değecek bir dizi. İspanyolca aksanda oldukça güzelmiş, pek denk gelmez İspanyolca film vs. Bu yüzden İspanyol dili pek bilinmez. Ülkemizde de turist olarak genelde Rus, İngiliz ve Alman geldiği için İspanyolları çok tanımadığımızı veya onlara rastlamadığımızı fark ettim.
-
@antimülakat bu tür bir olayın olması zaten imkansız yani senaryoda hata aramak çok tutarlı değil zaten.
-
@kml elbette öyle ama kurgunun mantığa çok ters gelmediği filmler çekiliyor artık. Gizli tanık filmi buna örnek. Türk dizilerinden Ezel örneği var. Kurgu ile gerçeklik arasındaki ince çizgiye dikkat ediyorlar. Bu kadarı da fazla dedirtmesinde gerisi problem değil.
-
@antimülakat Öyle tabi, la casa de papel fazla uçuk öyle bir durum olsun o bölgeyi komple boşaltıp karantinaya alırlar. Kimse girip çıkamaz, öyle el kol sallayarak kılıp değişitirip çıkmaları zaten çok komikti
-
- sezonu nasıl buldunuz? Palermo ve diğer yeni karakterleri çok beğenmedim. Şimdilik sürükleyici gidiyor ama şu Palermoya başından beri gıcık oluyorum.
-
yenılerı gereksız buldum dıgerlerınden gozum onları gormuyor bıle Tokyooo ve Lizbon harıka yıne bu sezon.Profesor ıse her zamankı gibi ve cok heyecanlı bu bolumler .
-
@kendinehakime kaçıncı bölüme geldiniz, NETFLİX olmadığı için izlediğim site 8. bölüme kadar almış. Umarım devamını getirirler.