Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar merhaba, psikoloji ya da PDRci olan var mı aramızda? Öğretmenlik atamaları terchileri için son gün 20 temmuz. Kontenjandan olup tercih yapacak arkadaş var mı? Ne düşünüyorsunuz?
-
Arkadaşlar merhaba, aramızda psikoloji ya da PDR mezunu olan var mı? MEB tercihleri için son gün 20 temmuz, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
Merhaba arkadaşlar. Atamalarla ilgili bilgi alabilen var mı?
-
Arkadaşlar bugün bakanlığa gittim atamam yapılmış, bugün itibariyle başladım
-
@mercan hayırlı olsun öğretmenliğe başvurdunuz mu
-
@genclerbirlikli teşekkürler hocam:) hayır ona gerek kalmadı . Zaten onun tercihleri 17 20 temmuz tarihleri arasındaydı. Çok şükür sancılı bekleyiş bitti, darısı bekleyen ve hak eden singer arkadaşlara olsun
-
hayırlı olsun atamalar yapılmış
-
@gamer06 herkes aranmış mı acaba ?
-
Arkadaşlar yedeklere sıra gelmedi mi? Ne zaman belli olur bu?
-
Özelden mesajlar geliyor buraya da açıklayayım arkadaşlar ben tesadüfen öğrendim atamamın yapıldığını, mevzuatla ilgili bir sorum vardı o konuda danışmaya gitmiştim bakanlığa, personel dairesindeki görevli kaydıma baktı hocam siz atanmışsınız tebligat göndermişler dedi. Birimime yönlendirdi ve birimimde başlama işlemlerin yapıldı bugün itibariyle başladım yani.
-
Yedeklerin ya da diğer arkadaşların durumu nedir hiç bir fikrim yok keşke olsaydı
-
Arkadaşlar tebligatlar en geç salı çarşamba elinizde olur
-
Arkadaşlar herkes başladı mi ben baska bir kurumda çalışıyorum henüz yazim gelmedi, bir tek ben mi kaldim acaba ?
-
@memur25 hocam benim tebligatım da bugün gelmiş.
ihbar süresi problem olur mu? bilgisi olan var mı?
-
Hocam siz calismiyorsaniz ve ankaradaysaniz geciktirmeden gidin, baska bir ildeyseniz 15 günlük süreniz var
-
@memur25 Ben de başka bir şehirde çalışıyorum benim de yazım hala gelmedi. Sizin bugün geldi mi ya da bakanlığı arayıp bilgi aldınız mı?
-
Çalışan arkadaşlardan başlayan var mı? Kurumunuza ilişik kesme yazısı geldi mi acaba?
-
arkadaşlar ben hala bekliyorum tebligat almadım aradığımda bir gelişme yok göreve başlayan da yok diyorlar var mı benim gibi hala göreve başlamayı bekleyen aranızda ?