GUY Kampı
-
Arkadaşlar merhaba, sorubankası.net ekibi 99 TL ücretle 99 saatlik bir kamp hazırlamış. Detaylar için tıklayınız.
-
9 hoca tarafından anlatım yapılacak. Eksiği olanlar için iyi bir fırsat tek dersin kitabı dahi 30-40 tl olmuş zaten 99 tl kamp fiyat.
-
Vaaay cok etkilendim hem de en baştaaağğ.... Hemen basvurmaliyim
-
@burcuburcu inanamıyorum. ben buna 99 değil 999 tl veririm. tercihiniyap çok teşekkür ederim. sizin sayenizde sınavı kazanacağım.
-
Adamlar ürün tanıtıyor millet laf sokma peşinde. Almazsan almazsın kardeş hayırdır neyin tribindesin.
-
@hgrotius üstelik tanıtım olduğunu da belirtilmiş yani clickbait hile falan da yok. Hürriyet gibi sitelere bayıla bayıla tıklayanlar burada kendince tepki kasmış.
-
Sadece guy icin değil bu saatten sonra ders dinlemenin vakit kaybından başka bisey olmayacağını dusunuyorum.Alin kalemi defteri kitabı elinize calisin sınavda başbaşa kalacaksiniz
-
Sanıyorum sadece ders anlatımı değil soru çözümü ver sınav tüyoları da olacak. Aldık hayırlı olur inşallah bakalım.
-
GUY kampı almak isteyen arkadaşlar için indirim kodu: "ty2018" .
-
Sorubankasını ahmet hocadan duyup ALES paketi aldım gayette fadalı oldu. Buradaki insanlar neden bu kadar gömmüş anlamadım. Hocalar gayet ilgili, soru tipleri görmek açısından da gayet iyiydi. Düz kağıt sorubankasından da çok fazla sayıda soru vardı. Şaşırdım doğrusu.
-
Bu "TY2018" indirim kodu sadece sorubankası eserlerinde mi geçerli yoksa tüm akın dil paketlerinde mi?
-
@kml bu soruya @burcuburcu hocam cevap verecektir. Biz bizim siteye özgü diye biliyoruz.
-
@antimülakat 85,4 aldım p48 ama beklediğim asıl kurum sınavı sonuçları olduğu için çok sevinemedim
-
@shanks hayırlısı hocam. kurum daha önemli.
-
@james-buchanan Aynen Kpss sadece 1. seviye daha 2 seviye daha var
-
@shanks dguy-guy açıklamamaya yemin etmişler.
-
@james-buchanan Yazık bize uykumdan fırladığım oluyordu başlarda ya açıklandıysa diye
-
kamp bitti mi?
-
-