Ankara Gazi Anadolu Lisesi
-
kpssye bu okulda girecek arkadaslar etimesguttan bu okula nasıl gdebilirim yardımcı olabilecek birileri var mı
-
@ucanbalon Yenimahalle seçip pişman olanlarda bugün.Ben de sizin gibi bunu düşünüyorum kara kara Etimesgut'un neresinden hocam?
-
@onuktekin istasyon mahallesi hocam belediyeye çok yakınım
-
@ucanbalon hocam trafi uygulamanı indirip bakın en iyisi. Doğrudan giden yok oradan.Trafi de dolmuşlar görünmüyor sadece.Dolmuşlar TOBB Universitesi'ne gidiyor mu?
-
@onuktekin Beştepe Gazi And. Lisesi değil mi?
-
@onuktekin evet hocam beştepe benim hiç fikrim yok ankarada yaşamıyorum çünkü sınava burda giricem yani dolmuş nereye gder hiç bilemiyorum
-
@ucanbalon Bugün dolmuşculara bir sorun hocam.TOBB Üni'ye giden varsa tek vesayitle gidersiniz.Oradaki silmiş hatlarını hiç bilmiyorum.Diğer türlü trafi uygulaması işinizi görür.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ankara Gazi Anadolu Lisesi
@ucanbalon Bugün dolmuşculara bir sorun hocam.TOBB Üni'ye giden varsa tek vesayitle gidersiniz.Oradaki silmiş hatlarını hiç bilmiyorum.Diğer türlü trafi uygulaması işinizi görür.
İleti düzeltme olsa keşke @paretowilffredo
*dolmuş -
@onuktekin yani tobba çok mu yakın hocam okul oraya gtsem rahat bulurmuyum
-
Cep telefonunuza moovit uygulamasını yükleyip bakın. Size en doğru sonuçları gösterecektir.
-
oraya cok yakım hocam.Dibinde sayılır
-
@onuktekin çok teşekür ederim hocam
-
@byteks1 tamam hocam teşekürler
-
@ucanbalon rica ederim.İnşallah kolay bulursunuz.
-
İleti düzeltme olsa keşke @paretowilffredo
*dolmuş@paretowilfredo troll hesabında pek fenaymış hocam
-
@byteks1 moovit dolmuşları gösteriyor mu hocam?
-
@onuktekin şimdi listeye baktım dolmuşlar yok. Ankara da dolmuş giden çoğu yerde otobüs var zaten.
-
@byteks1 olmayabiliyor hocam.Şu uygulamalarda dolmuş da olsa efsane olacak.
-
@byteks1 olmayabiliyor hocam.Şu uygulamalarda dolmuş da olsa efsane olacak.
Bunlara dolmuş eklemek Türkiye'de imkansız
Hatları belli değil trafik var deyip kafalarına göre giderler,
Süreleri belli değil boş deyip beklerler dolu diyip basar giderler,
Zaman çizelgeleri belli değil dolunca ilk duraktan hareket ederler,Söyle şimdi nasıl eklesinler
-
@ucanbalon istasyon caddesi üzerinden beyaz otobüslere binebilirsiniz kızılay yönüne gidenlere,mavi otobüslere binmeyin çünkü ümitköy son durakları daha ileri gitmez.next level'da inin üst geçitten karşıya armadanın önüne geçin.ato congresium önünden Tobb'a doğru 10 dakika belki 15 dakika yürüyeceksiniz çok uzak değil.hemen solunda kalıyor.