İST MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALIMI İLANI
-
@ercan yüksek puanlarla mı kapatıyor? Ya da tahmininiz ne yönde?
-
Çok yüksek kapatmaz, puanlar geçen seneki puanlar ile aynı değil ondan dolayı pek tahmin edemiyorum
-
@antimülakat PTT uzman yardımcılığında da aynı şeyi yapmış mıdır acaba? Sbky mezunuyum
-
@ercan, içinde söyledi: İST MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALIMI İLANI
Uzman ve idari memur arasında iş bakımından pek fark yoktur hemen hemen aynı işleri yaparlar, maaş olarak uzman yardımcısı YDS'den dolayı 200-300 TL arası fark alır. Kurum'da 12 maaş+4 İkramiye+2 Prim vardır. Diğer ihracatçı birliklerine nazaran %20 daha fazla ücret alır- İstanbul Tazminatı. Bunların hepsini ortalamaya vurursak bir idari memur 4.000-4.500 arası bir ücret alır. 6 tane sektör şube vardır, eğer sektör şubede çalışırsanız yurt dışına gitme olasılığınız çok yüksek olur. Kurum, diğer A Kadrolara geçme aşaması olarak mükemmel yerdir. Bir kaç ay önce çalışma saatleri 9:00 ila 17:30 idi ancak yeni bir yönetmelik ile çalışma saatlerinin 1 saat artmış olması gerekiyor. Daha farklı sormak istediğiniz şeyler var ise cevaplayabilirim
Hocam siz orda mı çalışıyorsunuz?
Mülakatlar için fikriniz nedir? Nasıl çalışmak gerekir? Nasıl geçer..?
-
@figo102009 Daha önceden orada çalışıyordum, 4-5 ay önce ayrıldım. Mülakatlar sohbet havasında geçer, güler yüzlü bir komisyon olur. Gergin olmayın yeterli.
-
@ercan, içinde söyledi: İST MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALIMI İLANI
@figo102009 Daha önceden orada çalışıyordum, 4-5 ay önce ayrıldım. Mülakatlar sohbet havasında geçer, güler yüzlü bir komisyon olur. Gergin olmayın yeterli.
Özel değilse ayrılma sebebiniz neydi acaba?
Ayrıca mülakatta bilgi soruluyor mu yoksa genel hava sohbet şeklinde mi geçiyor..?
- topic:timeago_later,27 gün
-
Bugün belli olur mu acaba puanlar
-
@ucanbalon, içinde söyledi: İST MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALIMI İLANI
Bugün belli olur mu acaba puanlar
Hocam burda maaş ne kadardır?
-
@figo102009 hocam bi önceki sayfada yazmış arkadaş onun haricinde benimde bu kurumla ilgili hiç bi bilgim yok 4000 den aşağı değil heralde o kesin
-
Sitede 16sından itibaren diyor neden açıklanmadı
- topic:timeago_later,8 gün
-
Mülakat tarihleri açıklandı arkadaslar basvuran yok mu burdan acaba neden kimse ilgilenmiyor
-
Hocam yds istediği ve 2 kere elenenler başvuru yapamadığı için giderek azalıyor takip edenler.
-
@keynesinruhu siz biliyo musunuz hocam mülakat nasıl oluyor
-
Kaç ile kapatmış? Sitesine girdim ama göremedim
-
@öğrenci neye başvurdunuz
-
@ucanbalon, içinde söyledi: İST MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALIMI İLANI
@öğrenci neye başvurdunuz
IDR 2 Ne zaman oluyor ?
26 temmuz mu?
Ne saçma bi saat ve tarih yazım şekilleri var anlamadım...
-
@figo102009 bende böle bi sınav tarihi yayınlama şekli görmedim çok karışık 26 yada 27 temmuz ikisindede yazıyo çünkü idr 2
-
@figo102009 bende böle bi sınav tarihi yayınlama şekli görmedim çok karışık 26 yada 27 temmuz ikisindede yazıyo çünkü idr 2
E nolcak şimdi :))
-
@figo102009 yarınmış hocam
-
@figo102009 yarınmış hocam
Aynen düzeltmişler. Sizin nedir..?