2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bence puanlar efsane düşecek şaşırtıcı bir guy alımı olacak bakalım heyecanla bekliyoruz
-
@bahar252 nereyi tercih ettiniz acaba brnde bursa balikesir arasind kaldim
-
76.2 ile zonguldak
-
@denigris hocam sıralamanız kaçtı
-
@eylularslantay hocam özelden yazın size yardımcı olmaya çalışayım.
-
@zencitarzan ankara için cok referans dönüyor diyorlar ne kadar doğru bnde bilmiyorm zaten o yüzden şampiyonlae ligi deniyor sanırsam
-
Taban puanları yarın açıklanır mı yoksa haftaya mı kalır. Geçmiş yıllardan tecrübesi olanlar bir aydınlatsn bizi.
-
arkadaslar dguy un kacla kapattıgını nereden goruyorsunuz ?
-
@duryy haftaya kalır
-
@duryy Normalde geçen yıl 7 ile 10 gün arasını bulmuştu açıklanması yalnış hatırlamıyorsam
-
- ya gelmiş an itibariye . Bugun baya ya değiştiren çok oldu ya da başvuru :))
-
pardon 11246. olacak
-
@duryy sınava 10 gün kalana kadar açıklamayabilir isterse ama carsambayı gececeğini sanmıyorum. Yarın açıklanması da çok zor ihtimal
-
Zonguldak yazdım hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
@gossenintorunu haftaya açıklanır mı ki acaba
-
Ya az once uye oldum olmaz olaydim. Bu ne ya her 3 kisiden biri zonguldak yazmis gibi bir hava var. 79.4 zonguldak yazdim. Iyi olan kazansin!
-
@omer34 bu sayida cok az zaten hocam iller tahminlerden de dusuk kapatacak gibi gorunuyor 10.000 gecmemistir asil basvurular. Ilk basvurusunu yapmayan cok az insan vardir bundan sonraki sayilar il degistirmesinden artar
-
Puan ve tercihini yazan arkadaşların çoğu yeni galiba heyecanla yapıyorsunuz belki ama her yazdığınızda bir yerlerde üzülen minnak kalpler oluyor. Bilin istedim
-
Arkadaslar bu örtülü ödenek yedek ödenek neydi bide değişmiş dediler bilgisi olan yazsın
-
Zorla insana tercih degistirecekler ya ne Zonguldakmis