Sınav ücretleri CİMER ve sosyal medya etkinliği
-
Arkadaşlar YSK seçim müdürü başlığında yazılanlardan aldığımı yetkiye dayanarak soruyorum etkinlik yapalım mı?
-
-
@burcuburcu aklındaki ne hocam?
-
Sımav ücretleri,sınav tarihlerindeki özensizlikler,çözüm odaklı davranılmaması... Kimse sesini çıkarmıyor. Sesini çıkaranlarında etkisi olmuyor sayı az olunca.
-
@agor ortak cimer metni hazırlayıp, konuyu haberleştirip sosyal medya üzerinde yaymak suretiyle belirli bir kamuoyu oluşturmak. Daha öncesinde bir kaç sınav için yapılmıştı.
-
@burcuburcu hocam yapalım, diğer yönetici arkadaşlar da yazsın, fikir versin, metini hazırlamak isteyen bir üyemiz varsa hazırlayabilir yoksa işin ehli bir adminimiz hazırlasın yayalım, ses duyuralım.
-
Bizde destek olalım haberlestirelim bu konuyu. Bu sınav ücretleri konusu her zaman gündemde olan bir konu.
-
Sınav ücretleri, sınavların belirsizliği,ilanla sonuç arasında yaklaşık 1 yıl olması, Sınavların çakışması veya ardarda gelmesi, Mülakatlarda sorularının önceden hazır olmaması, Kpss veya Kurum sınavları ile mülakat puanları arasında aşırı oransızlık olması.. Bunlar sorunlardan bir kısmı
-
herkes halinden memnun sanırım kimse oralı olmamış.
-
Yapalım hocam , de etkili olmak için katılımın fazla olması lazım. Maalesef katılım sağlanamıyor bu tarz etkinliklerde...
-
Zaten bireysel bi basvuru yapcaktim, toplu etkinlik cok daha iyi olur. Insallah yapilan bu acimasizliga son verilir en kisa zamanda
-
Geçen yıl kpss için sonuç alınmıştı. Bir nebze de olsa indirim yapmışlardı. Bence habercilerle de iletişime geçilebilir. Ne bileyim o kadar whatsapp ihbar hattımız falan diye yayınlıyorlar. Belki işe yarar
. -
Birşeyler yapmalıyız.Şikayetlerimizi bildirip sorunlarımızı her ortamda dillendirmemiz gerekir.Emeğimize paramıza zamanımıza yazık vallahi..
-
Eğer ciddi şekilde düşünülürse akşamdan metni hazırlarız. Haftasonu başlarız haberi paylaşmaya hafta içi belli bir sayıya ulaşılır.
-
Konuyla ilgili olarak yapılan haber: https://www.tercihiniyap.net/haber/sinav-giris-ucretleri-denklestirilemiyor
Eğer CİMER katılımı olursa metine ekleriz. Olabildiğince paylaşmaya çalışalım, ekşi vb platformda hesabı olan arkadaşlar paylaşırsa daha çabuk bir etki yaratır. -
Haberi ekşi’de paylaşabilsek direk gündeme oturur.
-
@hgrotius ben paylaşırım.
-
yazı güzel CİMER etkinliği ile desteklemek lazım.