Kpss 2018 İşletme Soruları
-
Evet işletme sorularını toplayalım.
-
Satış geliri 25.000
-
Tüzel kişiliği olmayan- adi şirket
Bankacılık yapamayan- limited
Paydaşlar
Pay senedi piyasası -
İşletme çözen yok mu ya bu derse niye üvey evlat muamelesi yapılıyor birçok kurumun aldığı puan türlerinde önemi olan bi ders işletme 15 net üzeri yapan güzel puanlar alır.
-
Bu yılın en zor bölümü işletmeydi bence geçen yıl 22.5 netim vardi.bu yıl 15 gelmez
-
@hagi müfettişlik sınavları için genelde işletmenin de olduğu puanlar kullanılır ama ne hikmetse üvey evlat muamelesi görüyor bu ders aslında iktisattan veya muhasebeden kaybı olan işletme ile tamamlar
-
Geçen yıl hiç beklemiyordum ben de işletme ağırlıklı puanla baya sınava girdim.
Bu yıl çalışayım bari biraz dedim ama ona rağmen baya kötü geçti. Çalıştıklarımla alakası yok, gördüğüm kadarıyla geçmiş yıllara sorularına da benzemiyordu pek.
Arkadaşın dediği gibi 15 net bile yeter gibi görünüyor. -
@rootofallevil
Hocam bir de işletme hep kolay gibi görünüyor ama teori falan çok karışık geliyor.
İşletme mezunuyum iktisat daha çok yapıyorum -
Kapasite sorusunun cevabı kısmi kapasitemiydi
birde iş öncelik sorusu vardı abcdef fln adf yaptım ama var mi bilen -
Öksüz kalmış buralar
-
ESM sorusu vardı cevabı 3 yaptım ama emin değilim.
Paydaş
Leasing
Kapasite sorusu kısmi kapasite
Eşitlik teorisi kapsam teorisi değil süreç teorisi
Satış geliri 25000 -
20d-20y daha iyi bekliyordum
-
26d-10y da benden
-
işletme çeko ve uluslara hiç bakmadım sürpriz olsun
-
Bankacılık ve sigortacılık faaliyetinde bulunamayan ve ortaklık sayısı sınırlı olan şirket türü sorusu yanlış değil mi sizce de ? Çünkü eski kanuna göre sigortacılık faaliyeti yapamıyordu Limited şirketi ancak yeni kanun ile sigortacılık faaliyeti yapabiliyor ?
-
30 net de benden.
-
İşletmenin sapması nasıl olur arkadaşlar. Çalışmamıştım ama 15 netim çıktı
-
10 net de bana yazın
-
Arkadaslar isletme gecen seneye gore bana daha zor geldi sizcede oylemi siz ne dusunuyorsunz
-
@flouriess10 ben çeko mezunuyum geçen sene daha genel sorular vardı bu yıl daha işletme disiplinine iliskindi,haliyle bana çok zor geldi.