Hayırlı olsun dostlar. Ziraat bankası dediğimiz gibi ilana çıktı.
hagi
@hagi
Ye’s öyle bataktır ki; düşersen boğulursun.
Ümîde sarıl sımsıkı, seyret ne olursun!
hagi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
"kesin olmamakla beraber" bugün mesai bitimine kadar ilan gelecek. Duyuruları takip edin.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Oy oy oy buralar daha şimdi böyle ise sonuçlar açıklandığında yangın yerine döner. Arkadaşlar herkesim bir hedefi vardır, istediği yere geçme istemesini de kimse engelleyemez. Lakin aylardır işsiz olan insanlara biraz saygınız olsun. Buraya ben guyum, açıklandığında da sgk'ya geçerim, kimse de sesini çıkaramaz manasında laflar söylemeniz hoş değil. Zaten bu bir hak geçebilirsiniz ama buraya bile bile yazıp insanların sinirlenirini daha da germenize gerek yok. Çünkü siz öyle ya da böyle hangi şartta olursa olsun her ay paranızı alırken bu arkadaşların her başını yastığa koyduğunda neler düşündüğünü tahmin edebilirsiniz. Çünkü zamanında bu süreçten sizler de geçtiniz. O yüzden azıcık saygılı olun.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar aynı metinleri veya kendi yazmak istediğiniz metinleri sayıştay'ın sitesindeki bilgi edinme formunu doldurarak iletelim. Bimer ve cimer ösym'ye iletiyor. biz direk sayıştay'a yazalım. onlar zaten ösym baskı yaparlar bu konu hakkında.
https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&CategoryId=86
bu linkten elektronik başvuru yaparak problemi dile getirelim. ne kadar çok yollarsak o kadar faydalı olur. -
RE: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
Çok sağlam duyum aldım. Kpss sonrası sınav gelecek. Muhtemelen ağustos ayı için de olacak sınav. Hem de tüm kadrolar için.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Her sabah aman bee açıklamasınlar takmıyorum artık hayatıma bakacağım diyip, gece başı yastığa koyunca akla gelen lanet şey. Yeter be sgk. Çık artık hayatımızdan
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Mülakat için kendinizi kasmayın dostlar. Ders çalışmaya gerek yok. Sohbet havasında geçer. Daha çok yeteneklerinize odaklanırlar. Ona göre açık olan birimlere uygun kişileri seçmeye çalışırlar. Departmanlar hakkında bilgi edinin ve çalışmak istediğiniz departmanı belirtmeniz sizi ön plana çıkarabilir. Dil, yüksek lisans, eğitim durumu, medeni hal bile etkiler bu süreci. Herkes için şimdiden başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@hasansss usül yordamı öğrettiğiniz için teşekkür ederiz. size de bol şans.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2 ay bence eleme sınavı için yeterli bir süre. Bi arkadaş buraya soruları atmıştı öyle gördüm. O kadar da abartı bi sınav değil. 2 ay sağlam çalışma ile bence halledilir.
hagi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Bddk salı günlerini sever, bugün açıklanabilir bi grup daha
-
Geçen sene de Ocak sonuna doğru açıklanmış ve şubat ortası mülakatlar yapılmıştı. Bu sene de benzer senaryo olacak gibi. Bakalım yine nasip olacak mı mülakat görmek.
-
@ekonomist2 hisse senedi ihraç primini unutmuşsunuz hocam.
-
bankacılık uzman yardımcılığı için dönem net karı 16.000, sermaye 80.000 doğru cevaplar.
-
Bugun aciklanmasi yuksek ihtimal.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Merhaba,
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Listeye giremeyenlerin üzüntüsünü paylaşıyorum. Yedek arkadaşlar sakın üzülmesin ilerleyen dönemde kesinlikle değerlendirileceklerdir. 3-6 ay arası sürebilir. Geçen sene portföy için belirlenen tüm yedekler çağrıldı. Ona göre hareket edin.
Tekrardan herkese hayırlı olsun.