2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
- 

@hamsi hocam o grubun basi mehmet hoca zaten iktisatci kendisi.. 
- 

@ladybug teşekkür ederim. 
- 

Elinde a kadro kaymakamlık kitabı olan var mı acaba? 
- 

@mia_1071 bende vardı hocam cuma günü bir arkadaşa kargoladım kitap ile ilgili sormak istediğin konu varsa yardımcı olmaya çalışırım bitirip yolladım. 
- 

Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım. 
- 

@ertuğrulbey hocam güncel kaynakları yakinen takip edemedim. En son duyduğum Themis ' in çıkardığı bir kitap olmuş. Burada yer alan arkadaşlarımız daha net bilgi verecektir. 
- 

@antimülakat hocam themisin kitabı internette yok gibi.Bilen arkadaşlar yardım edebilir misiniz. 
- 

@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım. -Nohutçu kanunname(any idare iyuk) çıktı 
 -Nohutçu Kaymakamlık kampı çıktı(konu)
 -Nohutçu tek anayasa çıktı idare haftaya çıkıyor
 -Nohutçu kas soru bankası çıkacak az kaldı
 -Themis anayasa baskıya girdi idare çıkmayacak
 -Themis (justice) kaymakamlık soru çıkacak matbaaya gönderilmiş
 -Kutluay insan hakları konu çıktı
 -Kutluay kaymakamlık denemesi çıkacak
 -Safa sazak hoca insan hakları konu kitabı çıktı
 -Sosyal aygün hocanın idari teşkilat mahalli idareler konu kitabı çıktı
 -Metin kaya hocanın anayasa huk idare huk konu kitabı çıktı
 -Yüksel bilgili hocanın kaymakamlık özgün ve çıkmış iktisat soru bankası çıktı
 -Yüksel hocanın tc ekonomi soru bankası çıktı
- 

@aslan-reyiz hocam mehmet kablamanın artivizyon soru bankası nasIl 
- 

@aslan-reyiz Hocam Nohutçu serisinde kanunname idare ile normal idare hukuku kitabı arasındki fark nedir bilginiz var mı ? 
- 

Arkadaşlar sınava girdiğimiz yerlerde emanetçiler olur mu? Eşyalarınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz? 
- 

@aslan-reyiz reyiz hocam themis soru matbaadan ne zaman çıkar çok sürer mi biliyor musunuz? 
- 

@politics06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani @aslan-reyiz Hocam Nohutçu serisinde kanunname idare ile normal idare hukuku kitabı arasındki fark nedir bilginiz var mı ? Konu açısından aynı içerik sadece kanunnamede çıkmış sorular yok tekli olanın son 200-300 sayfası soru anayasa da böyle. 
- 

@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani @aslan-reyiz reyiz hocam themis soru matbaadan ne zaman çıkar çok sürer mi biliyor musunuz? Murat hoca az kaldı dedi ama gün vermedi.Kanımca 1 hafta bilemedin 10 gün 
- 

@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani @aslan-reyiz hocam mehmet kablamanın artivizyon soru bankası nasIl Bilgim yok hocam o kitap hakkında. 
- 

Arkadaşlar vali atama süreci nasıl ? 
- 

@aslan-reyiz hocam Metin Kaya hocanın İdare hukuku konu anlatımı iyi midir yoksa nohutçu idare mi... Tavsiyenize ihtiyacım var... teşekkürler... 
- 

Arkadaşlar iyi günler kanunname istedim dün yayınevi kitapları topladı diyorlar şimdi sizin bilginiz var mı? 
- 

@hamsi artı vizyon 1200 soru Bankası nereden sipariş verdiniz 
- 

@david20 Doğrudan CB tarafından atanıyor.