Arkadaşlar iyi çalışmalar, vm olan arkadaşıma gelecek haftasonu için istediği izni verdiler sınavın ertelenmesi nedeniyle. %99 sınav ertelendi. Bilginize.
-
-
@andy-dufresne nie ertelendi ne zamana ertelendi bunun hakkındada bilgisi var mı
-
@ucanbalon Sayistayin yeni sinavini 12 agustosa almasi nedeniyle.
-
@andy-dufresne ne kadarda düşünceliler sınava 5 gün kala farketmişler
-
@ucanbalon hocam yok öyle bir sey bn simdi sayistaya zaten giremeycemki.Sayıstay sınavı icin sinav mi ertelenir
-
@ucanbalon haklisin ben de aynı durumdayım ama söylenen bu maalesef
-
@zenginmemur tabiki öyle değildir hocam onu düşünse daha önceden yapardı ama umarım sınava girecek 2000 kişiye azcık değer verip nie ertelediklerinide mantıklı bi sebeble açıklar
-
@ucanbalon uzucu bir durum tabi. Ben de vmy yi secenlerdenim. Nitelikli kişilerin sayistay sinavini daha çok tercih edebileceğini düşünmeleri bu kararı almaya itmiş anladığım kadarıyla.
-
sayıştay sınavıyla çakışıyor diye sınava başvuru yapmayanlar vardı demek ki hak hukuk demeden başvurmak gerekiyormuş
-
@maricinal haklisin o da bizim hata yaptığınız nokta oldu...
-
@andy-dufresne ben bu şekil bir hamle bekliyordum ama başvuru süresi bitmeden sınav tarihi değişir diye düşünmüştüm sınava girecek arkadaşların nasibi varmış
-
Vdk boyle bir riske girmez.Arkadaslar ogun sayistay yok sadece.Ziraat pttdevar.Vdk nitelikli almak zaten istiyo mulakatta eliyo klasik yapiyo daha ne yapsin baska bir durum var.Eger erteleme sebebi kurum ici degilse benim bizim hakkimiz ne olcak.