İl Göç Uzman Yardımcılığı İlanı Gelecek mi ?
-
Bu sene yüklü miktarda alım bekliyoruz.Yanılmayız inşallah
-
@ahlat1710 duyum mu beklenti mi
-
İnş yüklü bir alım gerçekleşir....
-
@hickskaldor beklenti
-
en cok bekledigim gecen sene 300 gelir siye bekliyorduk 20 geldi
-
Artık bi 300-500 bir şeyler olmalı. İyice sıktı burası. Gelecekse gelsin artık şu yüklü alım.
-
Geçenlerde biri Tuğrul Koçer e yazmış o da yüklü alım olacağını sanmıyorum sözleşmeli çalıştırma nyetindeler demiş ???
-
@kurumsinavi uzmanı mı sözleşmeli demiş, demiş olamaz derse de çok yanlış konuşmuş. Tamam memurunu büro personeli olarak sözleşmeli alsin da, uzmanı sözleşmeli alma ihtimali yoktur herhalde. Alırsa da büyük hata eder.
-
Göç idaresi emniyetle protokol imzalamış personel için, idarelere ilave personel olarak polis görevlendirilmiş. Alımları etkiler mi bilmiyorum.
-
Polis yerine bizlerden alsa ya bekliyoruz burda işte guy da il tercih kurbanı olduk zati
-
@antimülakat bilmiyorum hocam büro personeli dir belki nüfüsta da alıolar ya 4001 yapmasa bari
-
@kurumsinavi hocam burada konuşulan uzmanlık. O hocanın söylediklerinin genel olarak çıkmadığını defaatle idrak ettik. Kendilerine göre her söyledikleri çıkıyor ama öyle bir şey söz konusu değil. Uzmanlık kadrosu için sayıca fazla bir beklenti söz konusu.
-
@genclerbirlikli yabancı şubeden gelenler var ekstra işçi calistiramadigi için belediyeden geçici görevlendirme ile memur da aldılar bunlar ihtiyaç olduğunu gösteriyor ancak ilana nasıl yansır bilemiyorum
Ben antep göç é yeni atandım hayal ettiğiniz gibi olmayabilir bilginize -
@antimülakat bende okuyunca moralim bozuldu il göç istediğim bir iş olunca inşallah alım çok olur ben tanımıyorum kendisini