TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

PTT Personel Alımı 2018

KPSS B
    ptt personel alımı 2018
    379
    2846
    1020843
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • onuktekin
      onuktekin @cosmos Son düzenleyen:

@mert88 Estağfurullah hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ptt için de Sayıştay için de ihtimaller aynı gibi geliyor. Ankara'ya 85 kişi alınacak. Giren sayısı Sayıştaydan daha fazladır. Ama bu kişilerden rakip olacağım kişi sayısı Sayıştay sınavına girenler kadardır diye düşünüyorum. Öte yandan hep alan çalıştım l. Hâlâ alan çalışıyorum. Sayıştay daha ne zaman ilan verir belli değil. Bu yüzden seçmek zor geliyor. Bakalım sanırım son günlerde karar vermiş olurum. Şimdi Ziraate yoğunlaştım. Önceliğim o. Zaten ziraat olursa bu süreç büyük ihtimal biter benim için.
      Teşekkür ederim hocam. Size de başarılar dilerim.

Fortis fortuna adiuvat

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • N
        nsp @onuktekin Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben para yatırıp başvuru yapmıştım ama böyle bir başvuru yok diyor aynı durumda olan var mı?Ne yapmalıyım?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • C
          Cem @nsp Son düzenleyen:

@nsp, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018

Arkadaşlar ben para yatırıp başvuru yapmıştım ama böyle bir başvuru yok diyor aynı durumda olan var mı?Ne yapmalıyım?

Bir arkadaşım da aynı durumdan muzdarip. İnsan kaynaklarına bir türlü ulaşamıyor. Kurallar gereği forumda site bağlantısı paylaşılamıyor anladığım kadarıyla o yüzden google'a "ptt bize ulaşın" diye yazarsanız çıkan ilk sonuç sayfasından şikayetinizi iletebilirsiniz. Ayrıca PTT'nin facebook ve twitter üzerinden de bu konuda destek sayfaları var.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • N
            nsp @Cem Son düzenleyen:

@cem çok teşekkür ederim.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • onuktekin
              onuktekin @nsp Son düzenleyen:

@nsp http:// ik. ptt .gov .tr /baskanlik/ buradaki numarayı da deneyebilirsiniz.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • C
                cosmos Son düzenleyen:

Arkadaşlar ihs-der'in facebook gruplarında olan veya takip eden var mı? İstek gönderdim, henüz kabul edilmedi. Acaba faydalı paylaşımlar var mı merak ediyorum.

Bir umut şunu da sorayım: Uzman Yardımcılığı Sınavı için başvuru sayısını bilen var mı?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • W
                  wasp61 Son düzenleyen:

Ben ihs-der facebook sayfasina üyeyim. Orada idari hizmet sözlesmeliler dernek baskani birisi var canli yayin falan yapiyor arada bir. Sinav giris yerleri aciklandiktan sonra yaptigi aciklamada; anayasa degisikliginden sorumluyuz fakat 4 mayistan sonraki mevzuat degisikliklerinden sorumlu degiliz, diye aciklama yapti. Daha onceki zamanlardada yorumlarda bundan bahsetti. Anayasa degisikligi dahil mi değil mi net bir şey bilen var mi ?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ucanbalon
                    ucanbalon Son düzenleyen:

Gişe pazarlama çorum için basvuran var mı kaç kişi basvurmuştur acaba hiç gidip masraf yapmak istemiyorum aslında ama az kişiyse diye aklımda kalıyo

• H
                      hoffafd @cosmos Son düzenleyen:

@mert88 ihs der mi neyse artık orda konuşanların bir şey bildikleri yok zaten biri daha yeni düz polisliği kazanmış, yanı sayfada olmamakla kaybettiğin bir şey yok.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • H
                        hatunbiritni @ucanbalon Son düzenleyen:

@ucanbalon hocam nereye ne kadar başvuru oldu hiç bir Bilgi yok. Açıkcası çok masraf olmazsa girmenizi tavsiye ederim. Sonuçta burası Türkiye ne olacağı belli olmuyor. Son guy alımlarında taban puanlar baya düştü

• C
                          cosmos @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd Sanırım haklısın. Sayfaya kabul edildim. Uzmanlık branşına dair pek bir bilgi yok. Ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar ama genelde postacı veya gişe tarzı branşlarda bilgi sahibiler. Grupta ise genelde insanlar bilemedikleri soruları paylaşıyorlar ve çoğunluğu sayısal mantık soruları.

Bakalım sınav nasıl olacak. Olur da sınavdan geçersem, mülakata torpilsiz ve hatta referanssız katılıyor olacağım. Daha önce hiç kamu mülakatına katılmadım. Umarım sade ve herhangi tanıdığı olmayan bir vatandaş olmanın dezavantajını yaşamam.

• D
                            deucekocu @wasp61 Son düzenleyen:

@wasp61 hocam temel yurttaslik bilgisi diyordu ilk aciklamalarda. Anayasa değişikliği celiski yaratacağı için sorulmaz diye tahmin ediyorum. Gazi o topa girmez yeni konulari sormaz gibi. Ayrica kpssde bile cikmadi. En temel yasama konulari birde hukukun temel kavramlari anayasa tarihi falan cikar bence.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • L
                              ltfye Son düzenleyen:

Arkdslar bisy sorcm bu saatten sonra imkansız ama şehir değişimi yapılabilir mi

• L
                                ltfye Son düzenleyen:

Yani sınav yeri için diyorum şuan ankaradayım ama sınav yeri Antep seçmiştim 😞

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  audit @ltfye Son düzenleyen:

@ltfye, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018

Yani sınav yeri için diyorum şuan ankaradayım ama sınav yeri Antep seçmiştim 😞

Sınav giriş yerlerinde değişiklik yapılmayacak diye özellikle belirtmişler ne yazık ki.
                                  Arkadaşlar bu arada 40 gygk 60 alan sorusu sorulacaktır yazıyordu diye hatırlıyorum ilanda. Ama alanda neredeyse 20 farklı konu var. Konu başına 3'er soru mu soracaklar bu durumda?

• H
                                    Hegia sophia Son düzenleyen:

Şu sınava hukuktan giren yok mu hiç acaba?

hgrotius C 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • hgrotius
                                      hgrotius Yasaklı @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia var hocam.

• H
                                        Hegia sophia @hgrotius Son düzenleyen:

@hgrotius hadi ya ben de tek girerim efsane olurum diyordum hocam 🙂

• C
                                          can Son düzenleyen:

Ptt uzmanlık ve sayıstay sınavı arasında kararsiz kalan var mı?

• B
                                            burakkcbn 2018 kpss Son düzenleyen:

PTT Uzmanlık soru dağılımı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
                                            ( Konu başlıkları değil )

• 1
                                            • 2
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 75
                                            • 76
                                            • 77
                                            • 142
                                            • 143
                                            • 75 / 143