“En soluk mürekkep, en iyi hafızadan daha kalıcıdır.” - Çin özdeyişi
Cem tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
PTT'ye gönderdiğim e-postaya günlerdir cevap alamayınca "Göndermiş olduğum e-postaya olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri dönüş yapmadığınız için teşekkür ederim. PTT'ye cevap alma beklentisiyle e-posta gönderme cüretinde bulunduğum için de sizlerden özür dilerim." şeklinde yeni bir e-posta gönderdim. Herhalde çok az olan uzman yardımcılığı mülakatına çağrılma ihtimalim bununla birlikte sıfıra indi.
İnsanı adam yerine koyup olumsuz bile olsa bir geri dönüşte bulunmuyorlar ne diyelim çok yoğunlar herhalde günahlarını almayalım...
-
Bu PTT hiç işi bilmiyor. Hiçbir şekilde aday kaynaklı olmayan, hatalı soru sorup buna itiraz için de adaydan para talep edildiği sistemde, PTT de 'kampanya' yapacak: Sınav sonucunu 1 hafta erkenden öğrenmek isteyen 30 lira, 3 gün önceden öğrenmek isteyen 15 lira verecek. Toplu taleplerde indirim de yapacak ya da instagram'da PTT sayfasını takip edeni, 'like' atanı takip ederim, sonucunu da erken açıklarım diyecek.
-
@bayke, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar ptt'nin bahsettiği psikometrik test bu sürecin kendisi olabilir mi?
Yönetici arkadaşlar 'çerçeveletip' sabitlesin bu iletiyi. Böyle başarılı bir gözlem pek fazla karşımıza çıkmaz.
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@b-ays, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Sizin de akliniza , 200kisiyi binaya nasil sigdiracaklari geliyor mu
- kata Filistinli, Suriyeliler; 2.kata Iraklı, Moğollar; 3.kata...
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
"Uzun bir zaman önce, asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim. Her ikinizde çamur içinde kalırsınız; ancak domuz bundan hoşlanır." - George Bernard Shaw
-
RE: Takip Ettiğiniz Youtube Kanalları
Birkaç tavsiye de benden olsun:
Cities in 4K - Yüksek kalitede dünya şehirlerinin görüntüleriAmazing Places on Our Planet - Dünyayı oturduğunuz yerden gezmek için
Japonic - Japonya'da yaşayan bir Türk'ün oradaki yaşamı, izlenimleri
ma ko - bu tatlı arkadaşımız takip edilmeye değer
Abdulkerim Mutlu - hayvan dostu bir abimiz
Robin Seplut - sokak kedilerine yardım eden yabancı bir arkadaş
Müebbet Muhabbet - açıklamaya gerek yok
Village Food Factory - Hintli dayımızı unutmayalım
DLSRguide - Fotoğrafçılık üzerine - 2
The Lion Whisperer - Lakabının hakkını fazlasıyla vermekte
Zagor TV GTA Serisi Videolar - GTA üzerine fazlasıyla emek veren bir arkadaşımız
PressTV - farklı bir haber kaynağı için uluslararası yayın yapan İran haber kanalı
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@cem gazisem den bakmiyor muyuz hocam ben giris yapmadim hala ama
Evet, buradan bakabilirsiniz.
-
RE: Ruh eşini bulamamış iibfliler
Ruh eşimi bulmak için KPSS'den en az kaç almam gerekiyor pardon atanmak için diyecektim, konu başlıkları karışmış...
Cem tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
@paprika transkript belgesi mezuniyet sonrası verildiğinden mantıken herhangi bir geçerlilik süre kısıtlaması olmaması gerekir. Adli sicil kaydı gibi bir şey değil sonuçta sonradan değişme ihtimali olsun ama siz yine de isterseniz tekrar arayın sorun.
-
Evrak tesliminde diploma için aslının ya da noter onaylı örneğinin ibrazına gerek yokmuş. E-devlet'ten alınan mezuniyet belgesi de kabul ediliyormuş.
-
"42.Bilgisayar İşletmeni" pozisyonuna başvurdum. Başvuru esnasında P3 puanı otomatik olarak çıkıyor zaten ancak YDS puanım çıkmadı, puanı kendim yazdım küsurat da kabul etmiyor. Başvuru bittikten sonra sonuç formunda KPSS puanım gözüküyor olmasına rağmen yazdığım YDS puanım çıkmadı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır?
-
RE: GAİB uzman yardımcısı alımı
Pek umudum olmasa da Allah'tan ümit kesilmez başvuracağım. Forumdaki hızlı ilan duyuruları için ayrıca teşekkür ederim. Birçok iş ilanı duyurusu yapan siteleri takip ediyorum. İnternette denk gelmediğim birçok ilanı burada hemen görüyorum. Özellikle ilan takibiyle ilgilenen arkadaşlara içtenlikle teşekkür ediyorum. "Emeğe saygı +rep" diyorum. (Son cümle ortaokul lise yılları forum siteleri rüzgarlarının estiği dönemden kalma, kusura bakmayın).
-
KabloWebTv uygulamasını kullanan arkadaşlar var mıdır?
Türksat Kablotv'nin bir uygulaması olan Kablowebtv sitesinden güzel filmler buldukça izliyorum ancak birçok filmde hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, e-posta gönderdim, eve gelip baktılar hala sorun çözülemedi. "Sorun sende değil, bende" durumunu mu yaşıyorum anlamadım. Ayrıca listeye film ekliyorum, gözükmüyor. Bu uygulamayı kullanan varsa aynı sorunu yaşıyor mu, cevap atarsa sevinirim.
-
RE: Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Sonuçlar açıklanmış. Listeye giren arkadaşlara şimdiden başarılar.
Duyuru sayfası -
RE: erken uyanamama sorunu :/
@abd94 Geceleri 11-2 arası mutlaka uyuyor olman lazım, bir yerde okumuştum. Çay kahve gibi kafein içeren içecekleri de en geç akşam 4-5 gibi kesersen iyi olur. Akşam yemeğini hafif geçiştirip, erkenden halletmeye çalış. En azından yatmadan 3 saat önce su vs. dışında bir şey yememeye çalış. Havanın aydınlandığı saatte uyanacak şekilde kalkarsan daha iyi olur hava 7'de aydınlanıyorsa ona göre yat. Bildiğim kadarıyla uyku düzenin her 1 buçuk saatte bir yenileniyor ve uyku hormonu tekrardan salgılanıyormuş. Yani 1 buçuk saatin katları kadar uyumaya çalış. Sleepytime diye bir uygulama var hangi saatte uyanmak istediğini yazıyorsun ona göre sana hangi saatlerde yatmak gerektiğini söylüyor. Beslenmeden kaynaklı da olabilir bu durumun ama Karatay gibi ekmek yok demeyeceğim
-
@bayke, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar ptt'nin bahsettiği psikometrik test bu sürecin kendisi olabilir mi?
Yönetici arkadaşlar 'çerçeveletip' sabitlesin bu iletiyi. Böyle başarılı bir gözlem pek fazla karşımıza çıkmaz.