Tercih
-
Sozel 290k
Esit agirlik 400k
4 yillik onerebileceginiz bolumler?? -
@pegasus hocam çok güzel gelmişsiniz ama siz kafanızdaki birkaç bölüm modelini söyleseniz de biz de oradan gelip gelmeyeceğini, onların alternatifi bölümleri konuşsak. O sıralamaların 2018 yılı içinde dönüştüğü yerde bir sürü bölüm var, bizim onları listeleyerek size önermemiz zor olur.
-
@agor hocam iktisadi ve idari bilimler fakültesi olabilir bana iş olanağı en çok olan birkaç bölüm lazım
-
@pegasus hocam bunu demesen çok iyi olurdu, şimdi burada seni bombalarlar iktisadi ve idari bilimler dedin diye. En çok iş imkanı ne yazık ki senin sıralamandan bahsettiğin yerlerden ziyade sayısal alanlarda, özellikle sağlık bölümlerinde. Eşit ağırlık ve sözel bölümlerde iş imkanı yüksek olan bölümlerin de sıralamaları çok yüksek, bu sene tercih yapmak zorundayım demiyorsan bir yıl daha hazırlan diyebilirim, tercih kesin yapmak zorundayım diyorsan da 260 k'lardaki eşit ağırlık bölümlerinden başlayarak bir tercih listesi oluşturmak gerekir, o aralıktaki bölümlerde İİBF'ye denk geliyor ne yazık ki en azından onlar içinden ataması en çok olanı, en fazla kadro açılanı seçmekte fayda var.
-
@agor hocam tekrar hazırlanacak olsam eşit ağırlık 100 150k arasına girsem ne önerirsiniz bazı akrabalarım var hukuk mezunu 50k dan sonrası atama fazla yok diyor benimde 50k girmem zor
-
@pegasus hocam hukuk mezunları işsiz kalır mı diye sorarsan bu forumdaki birçok insanın cevabı benzer olacaktır; kalmazlar. Fakat bir daha hazırlanırsam şu kadar sıralamaya girerim dediğiniz sıralama çok düşük bence hedefinizi yüksek koyun. Ben size bir sene daha hazırlanırsanız hukuk, psikoloji veya eğitim bilimleri fakültesinden öğretmenlik bölümlerini öneririm. Bu sene gelen yoktur sanıyorum ama seneye ortalama üzeri bir sıralama ile öğretmenlik, biraz daha iyi bir sıralama ile hukuk veya psikoloji yazabilirsiniz, eğer kendiniz severek yapacağınız bir işe dair bir bölüm düşünmüyorsanız.
-
@agor teşekkürler hocam