2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@günbey çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.
-
Günaydın dostlar. VMY sınav tarihinin akıbeti için bugün saat 20:00'da etkinlik düzenlenecektir tüm #iibf’li kardeşlerimin katılımı bizler için çok değerli,birkaç dakikanızı ayırıp tivit atmanızı rica ediyorum.
-
Arkadaşlar yarın (19 Eylül Çarşamba) saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!
-
#VmySınavTarihiAçıklansın
Buyurun Arkadaşlar
-
@saitulukurt 86 bekliyordum 80 geldi
-
@uruk-hai eskiden neymişim be
-
Forumda Dguy veya Guy olarak çalışan üstatlar iki meslek arasında ne gibi farklar var açıklayabilirler mi ? Şimdiden teşekkürler
-
@mediş Guy taşra uzmanlığıdır Dguy merkez uzmanlığı. Guylar 2200 ek göstergeye dguylar 3600 göstergeye tabidir. Dguy da yds den 70 almak tez yazmak ve yeterlilik sınavından geçmen gerekirken guy da sadece yeterlilik sınavına girersin 3 sene sonunda. Guylar genelde vergi dairesinde çalışırlar dguy ise gib merkez teşkilatında daha teknik konularda çalışır.(Gib merkezde çalışan guylar da var) Dguy olursan sadece Ankara da çalışırsın guy olursan çoğu ilde çalışabilirsin.
-
Mülakat tek komisyon mu kardolar var mı kesin bilgi