Askerdeyken atama ile ilgili
-
Arkadaşlar askere gitmeyi düşünüyorum. Askerdeyken guy mhuy mvy gibi sınavlara başvuru yapabilir miyim? (Asker olmama koşulu var mı?
Bu saydığım vb. Kurumlara askerdeyken kazanırsam ve gel göreve başla derlerse ve ben o sırada askerdeysem hakkım yanar mı? -
@Şakir hocam askerdeyken atanırsan belge teslim edersin hakkın korunur ama sen askerdeyken ilan gelirse orda çalışamazsın diye düşünüyorum .
-
@hgrotius hocam bunu tahminimi söylüyorsunuz yoksa ? Yani çalışma ile alakası yok dayı amca meselesi o yüzden boşa beklemek istemiyorum artık bari o aradan çıksın gidip özelde is bakayım mayıstan beri bekliyoruz.
Yazılı sınavı söylüyorsanız onu geçerim.
-
@Şakir askerdeyken atanıp bu bahsettiğimi yapanlar var , bir sorun çıkmaz tahmini demedim .
-
@hgrotius tamam hocam teşekkür ederim. Peki askere Mayıs'ta mı gitmek mantıklı yoksa ağustosta mı? Ben agustos diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi alayım
-
@hgrotius hocam askerlikle ilişiği olmadığına dair belge isterler onu nasıl verecek peki arkadaş?
-
@ismail ben işe başlarken istenmedi ?
-
@aliveli bilmediğimden soruyorum hocam yanlış anlama. ne biliyim istenen belgelerde adı geçiyor diye merak ettim