2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@murky bos birakilan yer
-
@no33 nasıldı ki o soru ya hatırlayamadım.
-
@murky boşluklu soru- odaklanma gibi...
Pisagor sorusu - günümüze ulaşmıştır yanlış olcak galiba -
@no33 şimdi hatırladım roman sorusu.
-
@murky
geride bırakıp - odaklanmak
Hoşgörü
Bişeyin kökenine inmek yanlış olandı
Teknik bişeylerin gerçekçiliğe katkısı olanı yaptm -
Nolmus matematik yapmadan sayistaya mi giriliyomus :)))
-
genel yetenek
faktöriyel 9
karekök sorusu -2/a
kontenjan sorusu %40
şekilli soru
ofise kaç farklı şekil 36
mutlak değer -2
yazım yanlışı bakım evi ve güney batı
hoşgörü
hangisi paragrafta anlamı bozar
cinsiyet ayrımcılığı
roman boşluk bırakma sorusu (geride bırakıp-odaklanmak)
pisagor sorusu günümüze dek ulaşmıştır yanlış3 soru kalmış.
-
O degil de bizim sinifta 64 dogumlu amca vardi ya kimligini gördüm 54 yaş yapar. Zaten memur olma yaşi 35 ;))
Bu osym cok acemi ya. Bilmiyor bu işleri, Gizli görevli yapacaksan bari yaşi uygun birini yap ;))
-
@beylerbeyi siz anlamıyorsunuz sanırım yazdıklarımı. 15 yanlışım var matematik ve turkce hariç diyorum. Matematik de full yanlış çıkar diyorum. Derdim doğrularımla ego tatmin etmek değil. Önceki iletilerime bakabilirsiniz. Ama normaldir burada herkes egosunu tatmin etmeye çalışıyor gibi algılanıyor sizi de anlıyorum. Ama inanın 3 yılın yorgunluğunu, tükenmişliğinin yanında egom hiç umurumda değil..
-
@murky pisagor sorusu mısırlılara göre daga çok ünlenmiştir şıkkı yanlış değilmiydi
-
@balanced hocam tebrikler. Kacinci seneniz?
-
@cesss hocam valla 3 kez okudum paragrafı. babillerin eserlerinin günümüze kadar ulaşması yönündeki şıkka dair hiçbir şey yoktu paragrafta.
-
@murky doğrudur ama daha şöhretli falan da yazmıyordu yanlış yapmış olabilirim
-
@beylerbeyi osymnin gizli gorevli tutmasindaki amac ne olabilir ki:D cok sacma geldi
-
@murky en sonda arşivlediklerine dair bi ibare vardı. Benim de ikilemde kaldığım bir soru oldu bu
-
@murky yazıcılı bilgisayarlı soru vardı matematikte 45 di cevabı
-
Arkadaşlar sizce 62 63 doğru bandı yeterli olur mu ?
-
Daha çok ünlenmiştir Mısır Babil sorusu arşivlenmiş demesi de günümüze ulaşmasını çıkarttım ama daha çok ünlenmiş daha çok yanlış geldi açıkçası paragrafta onu hiç çıkaramadm
-
@suytres Hocam kaçı alan kaçı gk/gy çok önemli.
-
@şampiyon ben de siz gibi yaptım hocam arşivlenmiş demesi günümüze geldiğinin kanıtı olarak verilmiş bence