2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hickskaldor 2012 guy en zor guy bencede soruları sağlam idi
-
Evet bugün de toplandılar bakalım ne olacak, cem yılmazın bugün napıyoooduk muhabbetine dönmesin bu iş
-
Aranızdan biri öyle bi troll ki akıllara zarar narca ve voice. Ikinizde alınmayın sakin sonuçta ikinizden biri mutlaka yanlis bilgi veriyor
-
Yıkıldı yolunu bekleyen şehir, şimdi gelsen de bir gelmesen de bir !..
-
@atkinsons sizce ne zaman açıklanır bilginiz var mı
-
@atkinsons hocam bi sizden alamadık bi duyum ara ara çıkıp gidiyorsun ?
Sende cuma günü olabilir demiştin taa Çarşamba oldu ne zaman açıklanır bi fikrin var mı ? -
@gencburokrat Vay güzelmiş baya
-
@yorgunsavaşçı linç edilme pahasına kendimi ifşa ediyorum. Geçen hafta en geç cuma açıklanır diye düşünüyordum. Ben böyle sonuç beklerken ders çalışamazdım biri çıkıp açıklanmayacak vs diyince umutlarım tükenir gider ders çalışırdım. Kendi capimda zaten cumaya kadar açıklanır bari millet ders çalışsın açıklanınca en fazla naber atkinsons açıklandı derler dedim. Velhasıl kelam hicbir bilgim yok maalesef. Bu hafta bende sizler gibi sabırsızlıkla bekliyorum
-
Şimdi sınav hizmetleriyle görüştüm.
Bir beyefendi açtı gayet içten konuştu.Bugün açıklanması çok zor hafta sonu da bi Sınav daha var biliyorsunuz dedi.
Benim şahsi görüşüm Sınav sonrasına açıklanır sonuçlar dedi.
Bugünde yarında zor görünüyor dedi.Maalesef ben onlar hiçbirşey bilmiyor diyemiyorum arkadaşlar adam bence olanı söyledi.
-
@yorgunsavaşçı hocam ne zaman açıklanır açıklanmaz bilemem ama telefonda verilen bilgiler pek tutmuyor. Geçen sene şuanda herhangi bi gelişme yok dendi telefonda 2 dk sonra sonuçlar açıklandı.
-
@atanamayan bu senede verdikeri bilgiler hep tutuyor
Aciklanmaz diyolar açiklanmiyo -
@atanamayan hocam bende öyle düşünüyordum ama adam bize gelen bi bilgi yok minvalinde başından savsaydı öyle düşünecektim.
Ama gayet iyi niyetli her soruma açıklama yaptı kendinden emin gibiydi. -
Guyla birlikte ya da yakın zamanda açıklıcaklar o zaman yüzde 99 bayram sonrasına kaldı gibi
-
Eylülün 3ünde bir sonbahar gününde haftanın ilk gününde sınav duyurularına gireceğiz ve şunla karşılaşacağız:
4 ağustos 2018 tarihinde yapılan...
18 ağustosta 2018 tarihinde yapılan...
Yazılı bölümü sonuçları açıklandı. -
bu telefonlara çıkanların açıklanacak dediğini hiç duymadım zaten
-
@ultras06 ama daha önceki yıllarda bi bilgimiz yok diyip geçiştirirlerdi bu yıl gayette fikirleri var.
Su tarihe kadar zor görünüyor diyorlar.
Umarım baştan savmadır pat diye açıklanır mutlu oluruz ama ben hiç zannetmiyorum. -
@i̇lanbekleyenbiri guy sınavının öyle erken açıklanacagını sanmıyorum. Onuda en az 1 ay bekletirler. Önce dguy açıklanır
-
Ciddi ciddi 5-15 ağustos arası çöp oldu.. Her gün bugün açıklanır da kazanırsam bu tembelliğimi telafi edeceğim dedim .. Bayramdan sonraya kalırsa ve ben 10 gündür boş yere beklediysem ; GUY Kaymakamlık ve YSK sırf bu yüzden elimden kaçarsa .. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Eminim ki benimle aynı şeyleri hissedenler var.
-
Daha fazla aramayın diye öyle diyorlardır
-
hala toplantı yapıldı/yapılmadı tartışmaları devam ediyor forumda.itiraz edilen soruları optik okuyucuların değerlendirdiğine inanan bir grup var forumda.diğerlerini tenzih ederek iyi ki daha fazla bilgi verip yorum da eklememişim diyorum. mazallah ne çıkarımlar yapılırdı.