GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@elidan benim de 3 net eksik geldi onun da tahmini cevaplardan kontrol ettiğimiz için olduğunu düşünüyorum açıkcası
-
@muhalba ben varım
-
@elidan facede derlenen sorulara göre baktım tam beklediğim puan geldi
-
p48 bu sene 85,4 geldi ne olur bundan guy dguy harici sizce
-
-
Arkadaşlar dilekçe ve itiraz sürecini detaylı anlatabilecek biri var mı ?
-
@beyefendi Onu biliyorum hocamda.Duyum vs. anlamnda demistim
-
Günaydın dostlar. VMY sınav tarihinin akıbeti için bugün saat 20:00'da etkinlik düzenlenecektir tüm #iibf’li kardeşlerimin katılımı bizler için çok değerli,birkaç dakikanızı ayırıp tivit atmanızı rica ediyorum.
-
Her il için watsup grupları açılıyor. Bari bizde şunu söyleyelim, grupta problemler çıkar, tartışma çıkar ise TY foruma gelin
-
Bursa guy whatsapp grubu katılmak isteyenler buyursun
-
Diyarbakır için de whatsapp gurubumuz var katılmak isteyen arkadaşlara linki yollayabiliriz
-
hukuk soruyorlar mı? mezun olduğumuz bölüme göre mi sorular oluyor?
-
bir de varsa imece link atabilir misiniz??
-
@busus Canları ne isterse onu soruyorlar.
-
2 mulakatimda da full maliye sordular. Belli olmaz tabiki ama genel ağırlık maliye yönünde özellikle biz çeko mezunlarına
-
@davetsiz ben işletme mezunuyum maliye ve muhasebe ağırlıklı olur diye düşünüyorum ama hepsine çalışmak istemiyorum tekrar
-
Hayir bende bankacilik finans mezunuyum ne sorarlar nasil olur hicbir derse dair fikrim yok,para banka olur belki ama?
-
Arkadaşlar yarın (19 Eylül Çarşamba) saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!
-
Bu guy mülakatları ne zaman olacak bilgisi olan var mı ?
-
@abbasyolcu kasım aralık bandında olur