TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1153567
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      marjinalist Sayıştay Denetçileri @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma eyvallah hocam. Bi önceki sınavda bana bana 67 ham puan 14 küsür sapmadan gelmiş. Bu yılki ağırlıklara göre 76 küsür ham puan üzerine 14 küsür sapma dersek geçen sınava göre ortaya bi puan çıkıyor ama ne kadar doğru olur bilmem😀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        politics06 @KeynesinRuhu Son düzenleyen:

@keynesinruhu salı günü açıklanıyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • kilici
          kilici Yasaklı @Enki Son düzenleyen:

@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Sinav aciklandiktan sonra yazili sinava birbucuk ay var kim neyin demorelizesini yasicak anlamis degilim..Birbucuk ayda cokda guzel hazirlanilir..Ayrica direk net hesabi yapmayin alanda netiniz 40 in altindaysa umit falan yoktur orda..Guy bile 100 soruda 80 dogru ile kapatiyorken yani size 20 yanlis hakki veriyorken..Sayistayin 62-63 ile kapatacagini dusunmek bence realistik degil..Alanda 50 dogrunuz varsa 63 dogru sizi kurtarir..Yoksa 25 gkgy 38 alan ile yaziliya kalinmaz.

Hocam @edi aradığımız iletiyi bulduk 😄 Bize böyle mesajlar lazım

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • kilici
            kilici Yasaklı @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@maliyeciuzman hocam @kilici arkadaşımız 2016'da ham 70,75 ile 235. olmuş.

Hocam yanlışlık olmasın o sonuç bana ait değil arkadaşım atmıştı bana. Ama sonuç gerçek tabi 2016’ya ait 🙂

• E
              edi @kilici Son düzenleyen:

@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Sinav aciklandiktan sonra yazili sinava birbucuk ay var kim neyin demorelizesini yasicak anlamis degilim..Birbucuk ayda cokda guzel hazirlanilir..Ayrica direk net hesabi yapmayin alanda netiniz 40 in altindaysa umit falan yoktur orda..Guy bile 100 soruda 80 dogru ile kapatiyorken yani size 20 yanlis hakki veriyorken..Sayistayin 62-63 ile kapatacagini dusunmek bence realistik degil..Alanda 50 dogrunuz varsa 63 dogru sizi kurtarir..Yoksa 25 gkgy 38 alan ile yaziliya kalinmaz.

Hocam @edi aradığımız iletiyi bulduk 😄 Bize böyle mesajlar lazım

😅😅😅👏🏻👏🏻

• E
                edi @marjinalist Son düzenleyen:

@marjinalist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Geçen yılki alan ve gy gk ağırlık katsayılarını bilen varmı arkadaşlar

hocam cahilliğime vererek cevaplarsanız sevinirim, kıllık olsun diye sormuyorum. şimdi bu sınavda herkes kültür ve yetenekten dertli değil mi? katsayısı yükselmez mi?

C M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • C
                  cesss @edi Son düzenleyen:

@edi katsayı sabit olur ancak standart sapma farklılık gösterebilir

• C
                    cesss Son düzenleyen:

Örneğin p 48 puanında gygk nın etkisi %20 dir ancak pratikte geçen seneden gördikki gy gk iyi yapanlar büyük fark yarattı. Dediğin ancak bu şekilde olabilir, olmayabilir de sadece tahmin yürüttüm

• M
                      maliyeciuzman @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma sonucu gördüm dostum. Ham puanı hesapladım 70,63 ham puan var. 16,55 de standart sapma gelmiş 87,18 sıralama puanı olmuş.

Bahsi geçen sonuçta 12 genel kültür ile 8 iktisat yer değiştirse yani; Gk 8, iktisat 12 olsa o sonucun sahibi %99,9 ilk 225 te olacaktı yazık olmuş gerçekten. Burda alanın önemi belli oluyor.

Ayrıca Gördüğüm kadarıyla doğru arttıkça standart sapmada artıyor. 2016 da benim ham puanım 67 küsürmüş. 15 küsür standart sapma gelmiş.

Şurası kesin o halde, ham puan 70 üzeri olmalı, sonrasında kaderimiz standart sapmaya bağlı olacak. Haftaiçi göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun.

• E
                        edi @cesss Son düzenleyen:

@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@edi katsayı sabit olur ancak standart sapma farklılık gösterebilir

teşekkürler hocam

• M
                          marjinalist Sayıştay Denetçileri @edi Son düzenleyen:

@edi cess arkadaşa katılıyorum. Katsayı değişmez ama sapmadan gelen puan değişebilir

• E

@edi cess arkadaşa katılıyorum. Katsayı değişmez ama sapmadan gelen puan değişebilir

ya işte katsayıdan kastım sapmaydı. hani hesaplar yapılıyor ya alanı yüksek olanın şansı çok diye, belki kimse süre vs nedeniyle gk gy yapamadığından onun sapması yüksek olacak ve puanı daha çok etkileyecek diye düşünmüştüm bir an. o nedenle sormuştum 🙃 cevabınız için de teşekkür ederim

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              edi @bulut Son düzenleyen:

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Sınavdan çıktıktan sonra lavobada iki arkadaş konuşuyordu, biri diyordu ki üç kere döndüm baktım diğeri de ben de iki kere üstünden geçtim falan. (Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi) O arkadaşlar burada mı kaç bekliyorlar merak ettim açıkçası 🙂

vay arkadaş ben de çıkar çıkmaz tuvalete bile gidemeden salya sümük ağlıyordum 😅🤔 demek ki ilk iki mehmet eminden çılacak 🤪

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M

@edi rica ederim. Ama geçmiş sayfalardan gördüğüm kadarıyla da millet gk gy de şahsen benim kadar kötü değil. Herkes nerdeyse 20 üstü yapmış. 20 ler 25 ler havada uçuşuyordu😀

• E

@edi rica ederim. Ama geçmiş sayfalardan gördüğüm kadarıyla da millet gk gy de şahsen benim kadar kötü değil. Herkes nerdeyse 20 üstü yapmış. 20 ler 25 ler havada uçuşuyordu😀

sizin kaça kaçtı hocam

• M

@edi 17 toplam

• P
                                      politics06 Son düzenleyen:

Şimdi taban netinde 20-45 de mi karar kıldık 😅

• E

@edi 17 toplam

alan?

• E
                                          edi @politics06 Son düzenleyen:

@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Şimdi taban netinde 20-45 de mi karar kıldık 😅

tövbe de hocam 😅 yok öyle bişey

• B
                                            bulut @edi Son düzenleyen:

@edi valla hocam 3 kere döndüm diyen çocuk çok rahattı o 1. herhalde 🙂 helal olsun ben bir kere bile kontrol edemedim, son 1 dakikada çözülecek 3 matematik sorusu vardı hatta en iyisi alana şöyle göz ucuyla bir kez daha bakayım salla gitsin matematiği dedim öyle bir göz ucuyla baktım verdim sonra.

E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 271
                                            • 272
                                            • 273
                                            • 274
                                            • 275
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 273 / 322
                                            • İlk ileti