2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
77 diyordum ama artık korkuyorum. 80 ı geçmemeli. Geçmesin inşallah
-
Bir tahminde benden ozaman
Mülakata kalan son aday 79 doğru yapmış olacak
-
kime sorduysam 80-85 aralığında dedi. yığılma burda var gibi. soru iptali olurmu bilmiyorum
-
@lilith emin ol soru iptali var. En az bir tane. Yüksek ihtimal iki tane.
-
@baybatur hangi sorular iptal olur ?
-
Bu sınav yarın öğlene kadar açıklanacak gibi geliyor bana
-
@eliff kazai rüşt sorusu yüksek ihtimal iptal. Marjinal fayda sorusu muallak
-
@baybatur böyle sorular iptal oluyo yaptgmiz doğrular boşa gidiyo yanlış yapanlar önümüze geciyo sonra
-
@baybatur yok hocam kazai rüşt iptal edilmez. bende çocuğun rızası cvbına düştüm malesef.marj fayda sorusu poz dışsallık mı hatırlayamadım eğer oysa o soru kesin iptaldir
-
@lilith edilir
-
@baybatur hocam tamamen bilmedigimden soruyorum,simdi sorular yayinlanmadi ama iptal olan bir soru olsa bu sorulari ve cevabi yayinlarlar degil mi,yoksa sadece,iste a kitapcigi 5.soru b kitapcigi 10.soru iptal edildi mi derler,kurumlar artik cimride soru paylasmada
-
@can-mavi küçüğün rızası tabiri de kullanılıyo eğer iptal olursa bayağ saçma olur
-
@eliff önemli olan kanunda ne kullanıldığı
-
@can-mavi ona dikkat edeceklerini düşünmüyorum ama belli olmaz tabi.Sanirim dissallik ve bu soru haricinde iptal olma ihtimal olan soru yoktu
-
@duyguuu37 hocam net bı şekilde bende bilmiyorum fakat iptal olduğunu söylerler. Bı şekilde öğreniriz hangi soru olduğunu. Dediğiniz gibi muhtemelen kitapçık türünü ve soru numarasını yazarlar.
-
@eliff genelde iktisat gibi terimsel veya teorisel şeylere dikkat edilmiyor ama hukuk gibi kanunsal veya metinsel şeylere dikkat ediliyor
-
@lilith aynen o soru hocam
-
@duyguuu37 dediğiniz gibi a kitapçığı 45-50.sorilar b kitapçığı 25-36 . Sorular kurum tarafından yanlış olduğu anlaşıldığı için herkes için doğru kabul edilmiştir tarzı bı şeyler yazıyor hocam
-
@baybatur kazası rüşt sorusu niye iptal olsun tuzağa düşürmek için '15 yaşında olmak' ifadesini kullanmışlar
-
@okanugur evet bu şekilde yazıyor , artık soru numarasına göre anlayacağız , ornegin 12. Soru iptal edilmiş olsa ilk 15 soru hangi bölümde ona göre çıkarım yapariz