2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
-
@antimülakat ben de bu sene 84 85 puan bekliyorum, işletme mezunuyum, inş virgülle kaçırmam
-
@haticeaydinn üç veya dördüncü atamada olur o iş gözüyle bakıyorum tabi 84 üstü gelirse.
-
@antimülakat merkezi atamalardan umudum yok puanımı nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorum. Her yerde mülakat var , işimiz çok zor
-
@haticeaydinn merkezi Atama en son 83,33 de kaldı. Bir önceki merkezi atamada 83,84.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/isletme-kpss-20181-atama-taban-puanlari
https://www.tercihiniyap.net/haber/isletme-kpss-20172-atama-taban-puanlari
-
@antimülakat Bu sene sınavın kolay olması taban puanlarını yükseltebilir değil mi ?
-
@haticeaydinn 79 puanın ozmn hiç şansı yok off off
-
@haticeaydinn b kadroda durum o kadar iyi değil. Çoğu kişi geçen yıla yakın netler bırakmış durumda.
-
B den daha önce hiç bir kurumu dememiştim, A kadro hazırlandm hep. Bu sene P3 ten 84 / 85 puan bekliyorum. Hangi kurumlarda değerlendirilebilir bu puan ? İşl mezunuyum, bilenler yardımcı olabilir mi? 84 - 85 puan bir işe yarar mı sizce ??
-
@haticeaydinn, içinde söyledi: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
B den daha önce hiç bir kurumu dememiştim, A kadro hazırlandm hep. Bu sene P3 ten 84 / 85 puan bekliyorum. Hangi kurumlarda değerlendirilebilir bu puan ? İşl mezunuyum, bilenler yardımcı olabilir mi? 84 - 85 puan bir işe yarar mı sizce ??
Yarar. Merkezi alımlarda ise verilecek kadro durumuna göre değişir. Eğer geçenki gibi olursa son veya sondan bi önceki alimla yerleşilir. Merkezi dışında ise çoğu yerler olur.
-
@figo102009 teşekkür ederim
-
74.50 net kaç puan gelir?
-
@tubikontin 76-79 arası diye düşünüyorum hocam. Matematik sorularının epey kolay olması bu seneyi biraz olumsuz etkiledi.
-
@antimülakat kpssuznanı sitesinde 80 yazıyor. Doğru vermiyor o halde.
-
@tubikontin hocam bu sene matematik soruları kolaydı ben bundan dolayı geçtiğimiz yıla göre biraz daha düşük bir puan alacağınızı düşünüyorum.
-
@antimülakat gk için ise daha zordu diyorlar hocam
-
Genel Yetenek : 46,5
Genel Kültür : 38KPSSP3 : 85 üstü gelir mi?
-
@sınavsayar bu netlere gelir hocam. Geçtiğimiz senelerde bunun karşılığı 87-88 civarı idi ama bu sene 1-2 puan düşük geleceğini düşünürsek, 85 ve üstü gelir diye düşünüyorum.
-
Gy:53.5
Gk:39.5
Kaç puan gelir hocam , mühendisin +90şart @Antimülakat -
@kpssce 90.5-91 arası puan gelir diye tahmin ediyorum
-
@thebutcher teşekkür ederim inşallah öyle olur.