KPSS A GRUBU ONLINE DERS ÖNERİR MİSİNİZ?
-
Kpss a grubu icin online uzaktan eğitim önerir misiniz??
-
@kpss-gm piyasadaki hocaların birçoğu çok kotu... hele hele de video meselesine dusenler daha da kotu. Hukukta bir Umit Kaymak bir Ahmet Nohutcu bir Zapata degilse, iktisatı Erdal'ın kitapta anlattigi gibi anlatamıyorsa, maliyede Ozgur Hoca misali ozgunlugu yoksa ki bahsettigim vasiflardan video ders anlatimlarinda ulasabilen yoktur, kitaptan calismak en temizi.
-
Merhabalar, erkek arkadaşım bu dönem a kadroyu satın aldı ama sanırım ilk deneme olduğu için mağdur oldular. sınava 3 4 gün kala dahi ders yapılmis. Ve son tekrar, soru çözümü yapılması sözü verildiği halde yapılmamış . Video ile olacak is değil arkadaşlar. Yayın problemleri falan cabasi. ..
-
@kpss-gm biz soranlara sorubankası ekibini öneriyoruz. Ahmet akın kurucusu bu sene hakimlik alanını da tamamıyla ümit kaymak hoca üstlendi. Satın almak isterseniz bizim üyelere ek indirim yapıyorlar.
-
hocam asla tavsiye etmem. Örgün olarak dershaneye gitmiştim ancak genel tekrarlar onlineda yapıldı ve hiç memnun kalmadım. Ders esnasında çok fazla muhabbet dönüyor ve seviye farkı çok fazla olduğu için çok boş soru geliyor sardıramadığım için canlı değil kayıtlı dersleri sardırarak devam etmiştim. Ayrıca canlı bile olsa klavyeden yazarak sorunuzu tam yansıtamadığınız oluyor hoca ne sorduğunuzu anlayamayabiliyor..
-
Hocam ayrıca uzaktan eğitimde de olsa örgün sınıflarda olan boş konuşan dersi dağıtan öğrenci problem uzaktan eğitimde daha fazla görülüyor. İmkanınız varsa örgün yoksa kendiniz çalışın.
-
@kpss-gm İlk senemde Murat uzaktan eğitim ile hazırlandım Allaha şükür yeterli puanı alabildim,iş biraz öğrencide bitiyor en iyi hocalardan ders alıp 70i geçemeyenide gördük evde kendi hazırlanıp 90 vuranıda,uzaktan eğitim masraf zaman ve yorgunluk konusunda çok faydalı oluyor ben tavsiye ediyorum.
-
Baska tavsiyesi olanlar var mi hocam
-
Bence parça parça video derslerden hazırlanılabilir. örnegin mikro iktisat isem musa hocadan özel hukuk pegem abdurrahman yılmazgözden maliye yine isem haydar hoca olabilir. Muratın da video dersleri iyi ama ben sistemlerini begenmiyorum çok sanal geliyor. Tek bi platformdan tamamıyla memnun olmak imkansız. tabi maddi durum varsa kursa gidip rakiplerle birebir hırslanarak çalışmak daha mantıklı. hem de sabah kalkıp gitmek bi duzene sokuyor insanı. seviyesi güzel hocam bu ne demek, neden boyle, boyle olsa daha mantikli degil mi tarzi laf olsun diye sorular sorulan bi sinifa da dusmediginiz surece normal kurs en iyisi.
-
Online demissin hocam aklim video derslere gitti onlineda pek secenek yok bi yere bagli kalman gerekir ondan sonra begenmedigin hoca olursa yine video ders kovalarsin ayni kapiya cikar. şöyle yapılabilir maddi durum yoksa kurstan bi ders alinir ornegin hukuk yada iktisat kursla bag kurulur ustune de diger dersler icin video izlenebilir.
-
@pawnex tesekkurler hocam
-
@kpssever13 tesekkur ederim hocam
-
@fg94 tesekkurler
-
@aliveli tesekkur ederim hocam bende bu yil alan kamplarina katildim memnun kaldim
-
@kpssever13 cok tesekkur ederim
-
@laibsonayipsin tesekkur ederim hocam
-
Arkadaslar online dersle ilgili baska yorum tavsiye ve dusunceleri olan varmu acaba
-
Bende merak ediyorum ama YouTube videoları daha uygun sanırım. Online lar hem pahalı hem riskli..
-
2015te ihtiyaç yayınlarından almıştım 3.grup Ocak ayında başlamisti yetismedi belki2015kpss den guy a girebilecek puan aldım kpss temelim oldu şimdi kendim çalışarak gayet iyi puanlar aldım.A kadro yayınlarıni da keşfettim bu süreçte.Kitaplarindan çok memnun kaldım.Zira o hocalardan ders dinlemek bence başarı getirir.Tercih elbette sizin ama online ders alsam A kadrodan başkasını secmem
-
@nihanak ben murat egitimin uzaktan egitimini aldim. Iyi dediler inah pisman olmam hocam