@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Siyasi polis mit değil miydi ya bunca zaman yanlış mı biliyorduk
@rootofallevil suan mit olmadıgı yorumlarını okudukça bende buna benzer hale geldim halaymı çeksek ne
@circassian ben de oyle yaptım
@salieri yok be o kadarda düşmez he istemem mi çok isterim ama bu kdar düşecegini sanmıyorum.
@hll vallahi forumlarda yazilanlarin %90 nına inanmiyorum ortalarda fulleyen cok
kaçla kapatır var mı tahmin?
@hll sınav ciddi anlamda zordu. Kolay bi sınav değildi. Belki 59 a inmez ama 63-65 netler büyük ihtimalle kalır mülakata.
@harun-resid onlarda kendini öyle kandırsın demek öyle mutlular:)
hep derim bir insan en kolay kendini kandırır en çok yalanı kendine söyler. he bu arada unutmadan bu dahil TÜM GENELLEMELER YANLIŞTIR.(büyük yazdıgım yeri anlayan anladı)
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
kaçla kapatır var mı tahmin?
Ben iyi çalışan bir kaç arkadaşımla konuştum 70-75 arası bir net bekliyorlar, tahminim 72 net üstü rahat kazanır.
Atom enerjisi kurumu ve Yurtdışı Akrabalar topluluğu sorulari ne olacaktı??
benden size tavsiye soruları tartışmayın gidin dinlenin büyük bir maraton sona erdi 25 eylülde herkes sonucunu görür. cevapları tartısarak dahada strese girmeyin
80 netle mülakata kalır mıyım :((
bu ne lan! :)) herkes 80 üstü.
@epikür aynen. aldım birkaç içecek bir şey keyfime bakıyorum. hiç çalışmasam da hala umudum varsa demek ki öyle aman Allah bir sınav değil. çok değil 1 ay çalışan bu sınavı halleder.
Arkadaşlar 65-75 arası neti olanlar stresli olabilir sınır muhtemelen bu aralıkta olacak. 75 üzeri ve 65 üzeri olanlara diycek bişey yok rahat olun
@popescu iyi çalışan 70 - 75 arası bekliyorsa nasıl 72 kapıyor. mantıken bu sayının 65 olması lazım değil mi? ayrıca iyi çalışıp da hiç çalışmayanla aynı potaya girmek nedir yahu
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Siyasi polis mit değil miydi ya bunca zaman yanlış mı biliyorduk
@rootofallevil suan mit olmadıgı yorumlarını okudukça bende buna benzer hale geldim halaymı çeksek ne
@jasisss aynen keyfine bak bu sinav öyle abartılacak boyutta değildi 10 civarında seçici soru vardı şansın yanında ise mülakattasın deģilse yoluna bakarsın
@hll o soruyu tartışan varsa kaykamam oldum diyebilirzi bence. bundan sonra bana kaymakam bey diyeceksiniz :dldsnfdlsf
Türkçe deki o soru neydi genellemelerle ilgili olan ? Her iyi de kötü vardır gibi bi şık vardı onu işaretledim ben ?
@circassian bütün genellemeler yanlıştır dedim hocam. Çünkü bu denen de genelleme oluyor bir paradoks çıkıyor ortaya
MİT sorusunu tartışan var. ne diyim ki...
@republic, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
malum zatın ajanları kol geziyor kitap övmek için , dikkat edelim
Kitap pazarlamada seviye atlamis adamlar , veya cakallikta mi demeliydim