PTT Sınav Sonuçları 20 Eylül'de Açıklanacak
-
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle böyle bir forumun varlığı beni mutlu etti. Sizlere daha geniş çerçevede ulaşabilme imkanı sağladıkları için site yönetimine teşekkür ederim.
*Gelen resmi bilgiler neticesinde PTT sınav sonuçlarının ve itiraz sonuçlarının 20 Eylül'de açıklanacağı bilgisine ulaştık.
Şimdiden tüm bekleyen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sorusu olan bu gönderi altında sorabilir. Elimden geldiği kadar zaman ayıracağım. Hoş çakalın
-
uzman yardımcılığı mülakat tarihleri ne zaman olacak bedelli askerlik temel eğitim tarihine geldiğinde durum ne olucak hocam
-
@yalcinsakar Yalçın bey öncelikle hoşgeldiniz, ptt sınav sürecinde sarfettiğiniz emeğiniz için de teşekkür ederim. Uzman yardımcılığı (genel) için soruyorum; kurumdaki çalışma ortamı ,ast-üst ilişkileri ,mobbing gibi konular hakkında bizleri aydınlatabilir misiniz? Guy ile karşılaştırıldığında, 657-İhs kapsamı dışında Ptt'yi tercih etmeli miyiz? Görüşleriniz bizim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
-
@musgrave06, içinde söyledi: PTT Sınav Sonuçları 20 Eylül'de Açıklanacak
uzman yardımcılığı mülakat tarihleri ne zaman olacak bedelli askerlik temel eğitim tarihine geldiğinde durum ne olucak hocam
Askere denk gelirseniz, birliğinizden izin alıp sınava katılabilmeniz gerekmektedir. PTT için sorun yok. Askeriyeden izin çıkması şart. Başarılar dilerim.
-
@bayke bunu ben de cok merak ediyorum.Yeni bir kadro olmasi sebebiyle hic bilgi yok nette.
-
@bayke, içinde söyledi: PTT Sınav Sonuçları 20 Eylül'de Açıklanacak
Yalçın bey öncelikle hoşgeldiniz, ptt sınav sürecinde sarfettiğiniz emeğiniz için de teşekkür ederim. Uzman yardımcılığı (genel) için soruyorum; kurumdaki çalışma ortamı ,ast-üst ilişkileri ,mobbing gibi konular hakkında bizleri aydınlatabilir misiniz? Guy ile karşılaştırıldığında, 657-İhs kapsamı dışında Ptt'yi tercih etmeli miyiz? Görüşleriniz bizim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, Hoş buldum. PTT uzman yardımcılığı yeni bir kadro ve bu yıl ilk kez uzman yardımcısı personeli alınacak. Kurum artık bankalaşma / maliye politikası gibi alanlarda boy gösterdiği için uzman yardımcısı ihtiyacını önceden karşılamak istiyor. Tabiki bir GUY veya diğer uzmanlık sınavlarına oranla daha amatör bir çalışma izlenimi yakalanabilir. Bu da ilk kez alınmasından kaynaklanmaktadır. İlerleyen süreçlerde çalışma koşulları daha da iyileştirilebilir. Ayrıca bu alımlardan sonra uzman yardımcılığına girişin daha da zorlaşacağını düşünmekteyim. Bu alımda girenler şanslı.
Objektif olmak gerekirse GUY ile kıyas edilemez (statü, çalışma şartları ve görevde yükselme bazında) - İlerleyen süreçte aynı seviyeye gelme potansiyeli mevcut-
Mobbing konusuna gelirsek kimse kimseye mobbing veya farklı baskılar uygulayamaz.
Başarılar dilerim.
-
@yalcinsakar Galiba istediğim cevabı aldım teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
-
@yalcinsakar Perşembe kesin açıklanır mı Yalçın hocam ? Ptt 20 si kesin değil diye tweet atmış , facebook a koymuşlar hatta
-
@Yalcinsakar hocam gişe için asiller sadece yazılı sınava göre mi belirlenecek? Yoksa belli bir sayı psikometrik teste çağırılacak,yazılı sınavdan ve psikometrik testten alınacak puanların ortalaması mı asilleri ve yedekleri belirleyecek? Şimdiden teşekkür ederim..
-
perşembe günü asil yedekte belirlenecek mi yoksa sadece puanlar mı belirlenecek
-
@haticeaydinn Yarın bir açıklama gelecek. İtiraz sonuçları açıklanacak, sınav sonuçlarının da açıklanması yüksek ihtimal. Fakat kesin sonuclar sınav sonuçlarına itirazdan sonra açiklanabilir. Şu an bu en güçlü ihtimal. Diğer ihtimalleri de araştırmaktayım. Bilgi geldiginde mutlaka paylaşacağım.
-
PTT sınav sonuç belgesi açıklandı , ancak sınav sonuçlarına itirazdan sonra asil yedek liste belli olucak sanırım , sonuç linki PTT SINAV SONUÇLARI
-
uzman yardımcılığı kaçla kapatır sizce?