Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor
-
@vanim iyi de hocam kaç kişiden istendi bunlar kim. kazananlar ilan edilmeden nasıl birileri aranıp sen dosya teslim et deniyor. ayrıca merkeziden atananlar oldu adam merkeziden gitti ise bu kadro ne olacak.
-
@vanim ayrıca puan kaçta kalmış bilginiz var mı
-
bak sen hacettepeye yeni ilana çıkmış bi de öncekileri açıklamadılar... paraya kıyıp gitmiştim 82.99la bi türlü açıklanmadı ne oldu ne bitti bilmiyorum...
-
@ikameci puanla alakalı bir bilgilendirme yapılmadı hocam.
-
@vanim yani ben gitsem evrak vermeye merak eder sorardım.sizin puaniniz kaç peki
-
@ikameci merak etmedim hocam, burdan okuduğum kadarıyla en düşük 88 puan alan bir arkadaş çağrılmış. Benim puanım 89 küsürdü.
-
@vanim kardeş merak ettiğimden soruyorum 88'e kadar olan herkes zaten merkeziden atanmadı mı. siz merkeziden ne yaptınız. hem merkeziden atanan hem de burda evrak teslim edenler ne olacak.
-
@ikameci hocam kendi adıma cevap veriyorum, 88 puanla merkeziye başvurmadım. HÜ'ye güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu teslim ettim. Malumunuz beklemedeyiz.
-
@madamsmith. hayırlı olsun hocam. siz sordunuz mu peki puan kaçta kaldı falan. hiç merak etmediniz mi ya ben kesin sorardım bu kadar insan beklerken
-
@ikameci sordum hocam sormaz mıyız fakat verdikleri cevap, güvenlik soruşturması formunun belli bir puana göre değil her başvurandan istendiği idi. Biz de forumda öğrendik bazılarımızdan istendiğini, o yüzden bilmiyoruz puana dair herhangi bir veri.
-
@madamsmith. ne politik cevap vermişler ya. benım gözüm yemedi ama arkadaş günü birlik gitti geldi 200 tl'ye yakın para harcadı yollarda. durum daha şeffaf olsa kimsenın aklında soru işareti kalmaz. ayrıca dediğiniz puanlardan mutlaka merkeziden de giden vardır. bakalım ne olacak.
-
@ikameci benim önceliğim Ankara idi o yüzden merkeziden atanamadım, puanlar oldukça yüksekti. Üniversitenin bilgi vermekten kaçınması gerçekten akılda soru işareti bırakıyor.
-
İnsanlari anlamak gercekten zor bu yüksek puanlari merkeziden tercih yapmamak icin mi aldiniz yani sozlesmeli buro personeli maasi 2150 buna razisiniz yani yalan konusmayin birde ankaradaki puanlar 87 kusurle kapatti karsinizda cocuk yok en azindan durust olun
-
@zeyno hocam nesini dürüst bulmadınız bu durumun anlamadım. Kamu mezunuyum tercih ettiğim yerler en düşük 90.6 ile kapatmış. Merkeziden atanmasa da önünüzden 10 kişi eksildi öyle düşünün.
-
@zeyno hocam şurda kimsenin kimseye ispat yükümlülüğü yok, tercih özgürlüğü de bize ait. Tam vakıf olmadığınız şehir- bölüm- puan konusunda iftira niteliğinde konuşmanız ne derece dürüstlüğe uygun sorgulayın derim.
-
o 88 ler 89 lar bende olsa bir kite girmiş ayda +3000 maaşımı alıyordum :). ankarada bile et süt 88 ve 87 ile kapattı. ben de pek anlayamıyorum bazı tercihleri ama ne diyelim herkes için hayırlısı kimseyi yaftalamak da doğru değil. inşallah o kadro senın bu kadro benım gezmezler. ne kadar az kadro kaldıgını görüyorsunuz diğerlerini istemeyip bunu tercih ettiniz madem. lütfen diğerlerini de düşünün.
-
Evet yuksek puan almissiniz istediginizi tercih edebilirsiniz kimse size neden tercih yaptiniz diye de sormuyor ancak şunu soyleyim siz haziran atamasinda illaki tercih yapacsksiniz peki o zaman bu kadroyu yakmis olmuyor musunuz ya da yok biz tercih yapamayip 2150 maasa razi oluruz mu diyeceksiniz gercekci olun kisacasi kadroyu yakacaksiniz.
-
@ikameci hocam ailemle yaşıyorum ve bu maaş benim ihtiyaçlarımı karşılamaya fazlasıyla yeterli. Kamu mezunu olduğum için et-süt memurluğu tercihi yapamadım. Çevremde atama bekleyen onlarca insan var, sistem buna izin verse de inanmak istemeseniz de kimseye mani olmamak için haziranda merkeziden tercih yapmayı düşünmüyorum. Alan çalışıp kariyer memurluğu olur benim bundan sonraki durağım. Kimseyi kandırma gibi bir durum yok yani.
-
@zeyno hocam biz girmesek sanki puanlar 70e düşecekmiş o kadar insana mani olmuşuz gibi konuşuyorsunuz. Aldığım bilgiye göre 85 üzeri başvuru sayısı oldukça yüksekmik yani her halükarda yüksk kapatacaktı benim ya da başkasının girmesinin çok büyük etkisi yok. Kadro yakma durumunda da varsayımlara dayanarak can sıkıcı konuşuyorsunuz.
-
@zeyno herkesin hırsı hıncı çok fazla, yükleyecek yer arıyor. Siz de bizi seçtiniz. Lakin yanlış tercih.
Ben de @vanim ile aynı durumdayım.Ankara'da kalayım düzenim bozulmasın 2000 de yeter dedim.Et sütü dolamışsınız dilinize, önceki iletimde bölüm-puan- şehir vakıf olmadan konuştuğunuzu da belirtmiştim oysa ki. A grubu esas hedefim, o da bir süreç meselesi.
Sonucuna dair en ufak bir fikrimizin olmadığı bir pozisyon için bu kadar açıklama yeter diye düşünüyorum. Hepinize başarılar