@jan aciklanmadi hocam ama kazananlari arayip guvenlik ve arsiv arastirma formu istenmis ona istinaden sordum
zeyno tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor
zeyno tarafından gönderilen son iletiler
-
Evet yuksek puan almissiniz istediginizi tercih edebilirsiniz kimse size neden tercih yaptiniz diye de sormuyor ancak şunu soyleyim siz haziran atamasinda illaki tercih yapacsksiniz peki o zaman bu kadroyu yakmis olmuyor musunuz ya da yok biz tercih yapamayip 2150 maasa razi oluruz mu diyeceksiniz gercekci olun kisacasi kadroyu yakacaksiniz.
-
İnsanlari anlamak gercekten zor bu yüksek puanlari merkeziden tercih yapmamak icin mi aldiniz yani sozlesmeli buro personeli maasi 2150 buna razisiniz yani yalan konusmayin birde ankaradaki puanlar 87 kusurle kapatti karsinizda cocuk yok en azindan durust olun
-
@jan aciklanmadi hocam ama kazananlari arayip guvenlik ve arsiv arastirma formu istenmis ona istinaden sordum
-
@jan Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
@madamsmith. anladım hocam tşkler bende başvuru yapmıştım 83le umut yok ama bakalım hayırlısı sizin puanınız iyi inş olmuştur.
@madamsmith. Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
@zeyno maalesef hocam, çünkü görüştüğüm kişi herhangi bir sıralama olmadığını söyledi
merhaba hocam siz merkezi atamada tercih yapmış mıydınız acaba hacattepeye atanıpta merkezide atanan var mı
-
@madamsmith. Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
@jan sonuçlar açıklanmadı hocam, sadece bazılarımızı arayıp güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu teslim etmemiz gerektiği söylendi. Ben bugün teslim ettim, memur arkadaş bu formun başvuran herkes tarafından teslim edileceğini söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum çünkü telefonla bu bildiriyi almayanlar da var.
Sürecin uzun olmasıyla ilgili de OHAL sebebiyle denildi. Biz de hızlı olsun istiyoruz ama emniyet ilgilenecek bizlik birşey yok vs.
Özetle herşey muamma, hayrolsun inşallahhocam hayırlı olsun acaba en son puanlar kaça kadar düşmüş bir bilgi alabildiniz mi