2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Allah'ın izniyle mesleğe girdikten sonra 3 yıl içinde tez hazırlama ve yeterlik sınavı sonrası yds den 70 puan almanız istenecek
-
Oncek dguy ilanlarında kac ingilizce vardi yada bu ilan fark limi oncekileeden
-
@beveridge-eğrisi
mealen:"ingilizcesi olmayan başvurmasın" demek çok yanlış olur.olmayan da başvursun..evet -
@rootofallevil
5 yıl var hocam (3+2).5 yılda da 70 alamıyorsak damn it! bize -
Cümlemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hakedenin kazanacağı ve kadronun tam doldurulacağı bir süreç olur. İngilizceden kaç soru gelecek bu çalışma planımız için epey önemli olacak. Bunu öğrenme şansımız yok mu ? Biryerlere yazsak cevap alamazmiyiz. İngilizce çalışıp 3-5 soru ile karşılaşırsak ingilizceye çalışmayıp alan çalışan aday sürpriz sekilde avantajlı olacak.
-
@ilanmılano gibi arasak soylermi
-
5900 ün hiç mi şansı yok ya
-
Arkadaslar dguy için çıkmış soruları nereden bulabiliriz.
Kitap önerebilicek olan var mı ? -
Dguy cikmis sorulari yok mu
-
@paretowilfredo dostum mülakata kaç kati kalacak acaba bir bilgi var mı
-
@umuttukenmez 2 katı
-
@zenginmemur Hocam onu üstadlar bilir bilen varsa aydınlatıversin bizi bi zahmet
-
İngilizce 5 6 tane cikcaksa hic calismaya degmez yanlis dogruyu götürmüyo
-
Arkadaşlar ilan metnini ve meslek tanıtımlarını tam okumadan çok basit tarzdaki hangi puan türü başvuru ne zaman merkez mi taşra mı nerede çalışılacak maaşı nasıl kaç katı mülakata kalacak özlük hakları nasıl vb sorular sorulmasın ki buraya girip vaktimizi boş mesajları okumakla geçirmeyelim. Çünkü sayı yüksek ve çok fazla mesaj yazılacak. Foruma girip baktığımızda vaktimizi basit seylere harcamayalım ayrıca önemli bilgiler de arada kaynamasın. Lütfen beni yanlış anlamayın hepimizin vakti değerli. Hem yazılanlardan birşey kaçırmak istemiyorum hem de ders çalışmak istiyorum.
-
Evet üstadlar dguy çıkmış soruları nasıl bulalım, yorumlardan konu başlıkları şeklinde tahmin etmek zor oluyor. Geçmişte kitap çıktı mı ben bulamadım. Pdf atarsanız veya benzer soruları içeren hangi kurumun sorularını baz almamiz gerekiyor biliyorsanız bilgilendirir misiniz?Hukuk ve ara verdiğim için İngilizce benim baş belam şu an.
-
@zenginmemur dostum kusura bakma hızlıca okuyunca ne demek istediğini anlamamışım. Genel olarak puanı yeten herkes başvursun
-
@vronsky bence en belirsiz orası hocam. Kaç kişi a kadroyu takip ediyordur kestirmek çok zor. Ben çoğu kişinin mühendis olmayı a kadroya tercih edeceğini düşünüyorum.
-
@ilanmılano hocam zannetmiyorum 5 6 soru çok saçma olur bence yani 6 soru ile ingilizce olcmeye calismazlar diye düşünüyorum ki olculemez. Ama net ogrenmekte fayda var.
-
Ben gecmis yillarda ingilizceden az sordular diye biliyirum
-
@yorgunsavaşçı son sınav 2012 de yapıldı. 80 kişilik bir alım oldu ve daha sonra o dönemde kazanan adaylarda, meslekte kayıplara karıştı. Bırak soruları DGU bulmak bile çok zor