TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Fizyoterapi

KPSS SAĞLIK
    fizyoterapi hemşireliğe geçiş
    6
    16
    3536
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hulyakndr Son düzenleyen: burcuburcu

Merhabalar bn fizyoterapi bölümü 1.sınıf öğrencisiyim gerek bölüm hocalarımız gerekse çevremdekiler iş imkanı olmadığını söylüyorlar bende hemşirelik bölümüne geçiş yapmayı düşünüyorum ama 4 yıl sonra hemşirelik atamaları nasıl olur bi bilgim yok bana fizyoterapi bölümü iş imkanları hakkında bilgi verirmisiniz ve sizce hemşirelik bölümüne geçiş yapmalı miyim?

aliveli Agor 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • aliveli
        aliveli Yasaklı @hulyakndr Son düzenleyen:

@hulyakndr fizyoterapi de ise iş imkanı bu denli kısıtlı değil. Kamu anlamında mu sordunuz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          hulyakndr Son düzenleyen:

Hem özel hem kamu yu soruyorum çünkü dediğim gbi herkes iş imkanı yok diyor

• Agor
            Agor @hulyakndr Son düzenleyen:

@hulyakndr hocam yanlış anlamadıysam iki yıllık fizyoterapi bölümünde okuyorsunuz eğer öyleyse fizyoterapi iş imkanları noktasında size 2018 yılı atama puanları ve kontenjanlar için hazırladığımız yazıları gösterelim önce

https://www.tercihiniyap.net/kpss/fizik-tedavi-teknikeri-kpss-20184-atama-taban-puanlari

https://www.tercihiniyap.net/kpss/fizik-tedavi-teknikeri-kpss-20185-atama-taban-puanlari

Çok kötü durumda olmasa da hemşirelik ile kıyaslanamayacak halde, özel sektörü ise önermem. Eğer imkanınız var ise hemşireliğe geçiş yapın derim ama bölümü seviyorum diyorsanız KPSS'den 82 civarlarında puan almanız gerektiği bilinci ile hareket edin.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              hulyakndr Son düzenleyen:

4 yılllık fizyoterapi okuyorum yine 4 yıllık hemşiirelipe geçmek istiyorum mesela geçen yıl kaç kişi atandı ve en son kaçla kapattı fizyoterapi bölümü bunları öğrenmek istiyorum

Agor Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Agor
                Agor @hulyakndr Son düzenleyen:

@hulyakndr hocam onların atama taban puanları ve kontenjanları da şu durumda

https://www.tercihiniyap.net/kpss/fizyoterapist-atama-puanlari-2018

https://www.tercihiniyap.net/kpss/fizyoterapist-kpss-20185-atama-taban-puanlari

yani aynı durumun daha zorlusu sizi bekliyor diyebilirim çünkü lisans mezunu ve fizyoterapist olarak atanmak için alınması gereken en düşük puan 86-88 dolaylarında kalıyor. Dediğim gibi bu puanı alabilirim diyorsanız devam edin imkanınız var ise değişiklik yapın.

• Antimülakat
                  Antimülakat @hulyakndr Son düzenleyen:

@hulyakndr hemşirelik okuma gibi bir imkanınız varsa hiç düşünmeden geçmelisiniz. Merkezi Atama sayıları noktasında Türkiye'de en fazla ataması olan meslek. En az on sene daha da hemşirelik ataması düşmez. Kaldı ki on sene sonrada nüfus artışına bağlı olarak yeni ihtiyaçlar doğar.

• M
                    mehmetemin9614 @Agor Son düzenleyen:

@agor Ben şu an 4 yıllık fizyoterapi okuyorum 2 yıllıktan geçiş yaptım yani şu an 2 yıllık diplomam var ve 2018 KPSS'ye gireceğim 4 Kasım'da bu bahsettiğiniz 82 puanı alırsam eğer yeterli olur mu veya en düşükkaç puan alsam atanma ihtimalim olur? Teşekkürler.

hgrotius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • hgrotius
                      hgrotius Yasaklı @mehmetemin9614 Son düzenleyen:

@mehmetemin9614 Eğer alımlarda bir düşüş olmazsa sorun olmayacaktır yani yine 80 küsür puanla kapatacaktır.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Agor
                        Agor @hgrotius Son düzenleyen:

@mehmetemin9614 hocam siz 2 yıllıktan hangi bölüm mezunusunuz? Atama puanları ona bağlı, 2 yıllık bölümünüzün atama puanlarına bakın ona göre yorumlayalım.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M

@agor 2 yıllık fizyoterapi Bölümünden mezunum.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Agor
                            Agor @mehmetemin9614 Son düzenleyen:

@mehmetemin9614 hocam,

https://www.tercihiniyap.net/kpss/fizik-tedavi-teknikeri-kpss-20184-atama-taban-puanlari

https://www.tercihiniyap.net/kpss/fizik-tedavi-teknikeri-kpss-20185-atama-taban-puanlari

şu linkleri inceleyin. Önlisans için fizyoterapi mezunlarının atandığı kadrolar, bir atamada 208 bir atamada 20 kontenjan açılmış. Açılacak kontenjana bağlı durumunuz ama 82 85 civarı bir puan ile önlisans üzerinden muhtemelen atanırsınız.

M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M

@agor hocam İlginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun beni daha da ümitlendirdiniz. Sağlıcakla kalın 🙂

• M

@agor Hocam bir de bu sitede alım yapılacağı zaman paylaşım yapılacak mı? Ona göre takıl etsek

Agor Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Agor
                                  Agor @mehmetemin9614 Son düzenleyen:

@mehmetemin9614 hocam sağlık bakanlığı alım yapacağı zaman yayımlamaya çalışırız da zaten büyük alım yapıyorlar duyarsınız. 🙂

• Antimülakat
                                    Antimülakat @mehmetemin9614 Son düzenleyen:

@mehmetemin9614 yıl sonuna doğru bir alım daha bekliyoruz. Gerçi son alım, bu senenin kotasını epey doldurdu ama yine de yıl sonu için bir alım daha yapılabilir.

• 1 / 1
                                    • İlk ileti
                                      Son ileti