Kpss - A Grubu Hazırlık Platformu
-
Merhaba arkadaşlar,
Muhasebe meslek elemanı mensubuyum. Benim gibi 2019 A grubuna hazırlınanlar burada bilgilerimizi ve belirli dönemlerde neler yaptığımızı paylaşalım.
-
@erhangenc hocam tam olarak ne mesleği smmm mi?
-
@james-buchanan Şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum.Ayrıca smmm staj başlatma sınavına hazırlanıyorum.
-
@erhangenc aynı zamanda da a grubu mu çalışıyorsunuz?
-
@james-buchanan Aynen. Her 2 sınavda paralel olduğu için zorlanmıyorum.
-
@erhangenc anladım çok çok iyi.
-
@erhangenc keşke herkes yapabilse.
-
@erhangenc tavsiyeniz var mı kpss yle ilgili bende ilk defa hazırlanıyorum.
-
@james-buchanan Açıkcası A grubu için ilk defa hazırlanıyorum.
2014 yılında B grubu için dershaneye gittim. Ama iş hem dershane yürümedi.
8 yıldır muhasebe işiyle ilgili olduğum için açıkcası A grubu benim için daha avantaj. Tavsiye olarak şimdiden başlayarak günde 3 saat çalışma yeterli olacaktır. Ben şahsen dershaneye vakit ayırmak yerine kendim çalışacağım. Dershaneye eğer evinize yakınsa gitmenizi tavsiye ederim.
-
@erhangenc anlıyorum. haklısınız. hangi dershaneyi tavsiye edersiniz bilgim yok da. bi de a grubunda hangi derslere çalışmamız lazım?
-
Eğer istanbulda iseniz murat ve pegem tavsiye ederim.
-
@erhangenc anlıyorum sağolun. düşüneceğim.
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
@james-buchanan aga sen trollmusun ya nasil ilk defa hazirlaniyosun
-
O kadar benzeriz ki. Ben de 5 yıldır Gayrimenkul Değerleme şirketinde çalıştım. Şimdi evdeyim. Hem SPK sınavına hem KPSS alan sınavına hazırlanıyorum. Aralıkta SPK sınavı var. Ona girdikten sonra KPSS alan çalışmaya ağırlık vericem. Benim Hocam kadrosunun videolarını video ders notu ile birlikte izleyip, piyasadaki bilinen ve önerilen çözümlü soru bankalarıyla soru çözümü yaparak devam etmeyi planlıyorum. Sİzce video izlemem yeterli mi? Yoksa itisat için Erdal Ünsal veya Yüksel Bilgili konu anlatımlı kitabına çalışmam şart mı?
-
Arkadaşlar bu sene kimse Kpss hazırlanmayacak sanırım. Bu başlığı biraz yukarı taşıyıp aktifleştirsek mi acaba? Yada herkes çalışmaya başladı internetten elini ayağını çekti mi? Daha benim yanıtlanmamış sorularım var lütfen:)
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar