Çalışma koltuğu/sandalyesi tavsiyesi
-
internetten çalışma sandalyesi almak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa ne tavsiye edersiniz ?
-
@mahmut-htt
türksit'i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim hocam.yerlidir,sağlamdır,konforludur,kargosu hızlıdır-sorunsuzdur...yıllardır kullanırım. -
-
@otuzyılsavaşı hocam sendeki hangisi müdür koltuğu olan mı
Fiyatlarda el yakıyor en standart model olan koltuk 178 tl. Kırık sandalyede oturmaya devam edicez anlaşılan -
İkea'da yok mu normal bir şeyler? Kurulumu da kendimiz yaparız, sıkıntı yok
-
@maxmin
balkon müdürü :))
dersin yanında kitabımı,dergimi vs masada okuyorum :)filmimi,dizimi,sit-comumu masada izliyorum :)çayımı,kahvemi,sigaramı masada içiyorumuzun saatler geçiriyorum sandalyenin başında
güzel,büyük bir masa ve rahat,konforlu bir koltuk yeterlidir bana bu hayatta :))
diğer taraftan,diğer markaların benzeri koltukları çok daha pahalıdır.
not:ürünler demonte gelmektedir.kurulumu biz yapıyoruz lakin son derece kolay ve eğlencelidir kurulumu :)) -
@otuzyılsavaşı 178 liraya satılan ürün normalde 90 liraya satılıyor dışarda.Türk malı ama 2 katı fiyat uygulamış maşallah
-
https://turksitburo.com/calisma-koltuklari/211-turksit-817-file-koltuk-krom-ayakli-siyah.html
Bunu tercih edeceğim galiba sırt kısmını merak ediyorum bel desteği nasıl acaba -
@johnnash nerde satılıyor hocam dışardan alalım , dışarda 2 kat daha pahalı diye biliyorum
-
@otuzyılsavaşı hocam sizin müdür koltugu sırtı terletmiyor mu ve bel desteği nasıl ?
-
@mahmut-htt dönerli sandalye diye arat hocam google dan
-
@mahmut-htt
çok sıcaklarda biraz terletiyor tabii kidiğer zamanlarda sorun olmuyor.bel desteği de çok iyi.dolgun.boşluk kalmıyor.fileli bel destek minderine ihtiyaç duymuyorum.şimdiye kadar bel ağrısı falan da yaşamadım.
-
@johnnash
fiyatlar biraz yükselmiş lakin o 90 liralık ürünlerin süngerleri çok kötü oluyor.saatlerce oturuyoruz sonuçta... -
@mahmut-htt
gayet güzel.pekala olabilir hocam sadece bu koltukta beni rahatsız eden kısımlar;aradaki o boşluk ve kolçaklar -
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın