Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@adem2506 fiziki yeterlilik parkuru hocam. Daha önceden şeklen gösteriliyor, buna yönelik kurslar dahi açılıyor. Nette videoları dahi var, açıp bakabilirsiniz.
-
Bu askerlik şartı insana kafayı yedirir. Şaka gibi ya.
-
@byteks1 hocam askerlikle ilişiği olmamak şartı sadece görevi ifa eden veya muaf olanları mı kapsıyor?
-
@evandro tecilli olanlar da "askerlikle ilişiği yok" sayılır. bakaya kalmadıysanız sorun yok.
-
@evandro o kadar detayını bilemiyorum dostum.
-
@sr ben de öyle biliyordum.
-
@antimülakat bu konuyu detaylı bir açıklayabilirmisin.
-
@tysbyno-hi hocam EGM salt olarak kendi eğitim süzgecinden geçmiş idareci artık istemiyor. Hukuktan, Ekonomiden ve Siyasetten anlayan bir kitleyi günü geldiğinde Emniyet Genel Müdürü yapmak istiyor. Yani, akademi ile SBF/İİBF çatışması olan Komiserlik mesleğinde sizlerin ilerleyen yükselme süreçlerinde avantajlı olduğunu biliyorum. Eğer, aranızdan birileri ben Emniyet mensubu olurum diyorsa, kesinlikle sınava girmeli ve geçmek için parkura çalışmalı.
-
Askerlik için ocak 2019 a kadar askerlik problemi olmamak diye belirtiyor.tecil de bitti şansa bak
-
Arkadaşlar Vakıfbank Uzman Yardıcısıyım. Daha gireli 2 ay oldu. Sizce burada devam mı edeyim yoksa Paem’e başvuru mu yapayım? Kafam çok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim. Puanımı sorarsanız eğer rahat rahat yeter paem’e.
-
@antimülakat Ama dışarıdan komiser yardımcılığı alımları başladığında 3 yıl için böyle olacağı sonra yine kendi teşkilatından devam edeceği söylenmişti.Şimdi durum ne bilmiyorum takip etmedim hiç
-
@eskikeynesyen Memnun değil misiniz hocam? Ya da içinizde polisliğe karşı beslediğiniz olumlu şeyler mi var.Eğer yoksa masa başında bir işi tercih ederim.Polislik,askeriye biraz gönüllülük istiyor.Gönlünüz varsa da komiser yardımcılığı tabi
-
@evandro benim sağ göz 3.0 sol 3.5 astigmat var bu şekilde girebilir miyim acaba bilginiz var mı?
-
@adem2506 polisliğe girmiştim ben çok farklı değildir heralde zıplama vardı şınav top mekiği takla denge yürüyüşü en son atlama
-
@antimülakat hocam guy dguy sonuclari bekliyorum p48 puanim da iyi. Sormak istedigim komiser yardimciligini kazanirsam egitim surecinde a grubu mesleklere gecmemde bir sorunla karsilasir miyim? Bu a grubu ilan kitligi yuzunden ciddi ciddi basvurmayi dusunuyorum.
-
@ahmetugur giremiyorsunız diye biliyorum:(
-
@evandro teşekkürler, hayırlısı olsun diyelim o zaman
-
Arkadaslar zorunlu hizmet süresi kac yil ?
-
@eskikeynesyen hocam bence isinizde devam edin çünkü okulun sonunda eğitim sonu sınav oluyor orada da eleme oluyor yine az bi sayıda olsa
-
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Komiser yrd.lığı ilanı da geldi. Eğer denk gelir de komiser yrd.lığı sınavında başarılı olursak ve bedelli 21 günlük süre, eğitim dönemiyle çakışırsa ne olur? Başvuru koşullarında 'Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle 1111 sayılı Askerlik Kanunu çerçevesinde askerlik ile ilişiği bulunmamak- 0CAK 2019 tarihine kadar askerliği ile ilişiği bulunmamak -' gibi bir şart da mevcut.