2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ofa O zaman çaycı Mesut abi için de Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum !
-
@idyah Facebook'ta birisi, "arkadaslar duyum falan varmı ya?" Yazmış daha sonra birisi, arkadaslar kagitlar okunmus 83 ile kapatmis ysk erken aciklanacak yazmis sonra duyum var mi diye soran kisi cocuga olmadik hakaretler etti ve seni sikayet ettim cimere yazmış :))) kardesim birileri dogru soyluyodur trolluyodur bilemeyiz ama var olan bilgiler uzerinden tartisiyoruz.. zaten bu formun amaci da bu degil mi?
-
@idyah Çaycı Mesut abi candır kimse dokunamaz. Birde demeyi unutmuşum türkiye çapında denemeleri bile 3-4 günde okuyan dersanler var şimdiye kadar ösym optikleri 3 defa kontrol etmiştir zaten olabilecek sorunları engellemek adına ilk yapmaları gereken iş optikleri elektronik ortama kaydetmek
-
@rhadamanthus Öyle hocam ben bişey demiyorum ki hocaya da Bizim ülkemizdeki her durumda bu geçerli önce haber gelir sen sonra sonucu öğrenirsin içerde adamın varsa Hoca soruları paylaşmıyo sonuçta mesela hakimlik sınavı için de tarih verdi tutarsa hazırlanacak kişiler erkenden çalışmış olur tutmazsa 2019a gene hazır olarak girersin. Benim hocayla da sıkıntım yok duyumcularla da Benim sitemim aslında Ösym'ye biraz daha titiz olsa ya da hızlı olsa ortalık bu kadar karışmaz.
-
@ofa Ösym isteyince 1.700.000 adayın sonucunu 1 ayda açıklıyor hem de farklı farklı alanlara giren ve sapmalı vs puanlara göre.. Burda da 30-40 bin kişilik 2 sınavı 1 ay sürede açıklıyor yukarda da söylediğim gibi ben Ösym'ye kızıyorum istese 5 kere de kontrol eder ama hızlıca yapar bu işi elle okumuyor sonuçta sınavı..
-
@idyah hocam ösym sınavı ne zaman açıklayacağını makul çerçeve de artık açıklıyor bu na şükür zaten yasal sınırlar var bugün bitse bile süre bitmediyse nasıl açıklasın. Kaldı ki bunlar iyi günler duyurusuz 2-3 ay hiç beklemediniz herhalde hocam
-
Arkadaşlar basit bir videoyu ne kadar abarttınız adam yorum yapmış allah ne yazmışsa o olur ben 67 net le gümbürtiye gittim Ozaman hiç umudum kalmadı pes ettik umutlanmıyorum Ozaman ee sonuçlar açıklandığında öyle olmadığını gördüğümde 67 nete 76 puan geldiğini gördüğümdede sevinecem olacak bitecek elimize ne geçiyor anlamadım 27 eylüldeki yaşayacağınız duyguları her gün kendinize yaşatıyorsun
-
yazdıklarınıza gerçekten inanamıyorum böyle bir durumu nasıl normal bir şeymiş gibi kabul edebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.
-
@ofa Siz kpss sonucunuza 2 gün sonra baktınız heralde hocam zira takvimden önce açıkladı ki aday sayısı da çoktu aynı zamanda öabt'ler bizden sonra sınava girdi 1 ay olması gayet makuldu o yüzden ama bu sınavlarda girdik bitti beklediğimiz başka aday yok. Sürenin makul olup olmadığını siz kendiniz değerlendirin isterse erken açıklar bu konuda sakınca yok.
-
Hafta içinde link takibine başlamak gerek
-
Herkes kendi fikrini kabul ettirmeye calisiyor nedir bu anlayissizlik anlam veremiyorum. Hocanin biri kendi fikrini ve duyumunu biraz popularitesini artirmak icin abartarak dile getirmis. Bekleyin 11 gün kaldi cogu gitti azi kaldi insallah.
-
Arkadaşlar osym her sınavında sıralama için tuik ile mi çalışıyor ? Ya da bu bilgi doğru mu ? Her soru 1 puan ise kendisi neden sıralama yapmıyor ? Yoksa standart sapma vs. Tarzinda bir puanlamaya ihtiyaç duyulursa mi tuike gönderiliyor . Şu meşhur Videonun da kimimiz için endişe verici olması gayet normal.herkesin konulara bakış açısı farklı olabilir ama tuik sıralama yapacak bilgisi doğruysa henuz Son kişinin puani belli degildir.asistan kişisi belki kağıtların okunusu sırasında ortalama olarak o puana denk gelecek demek istemiş de olabilir.
-
Bu sinava biz emek verdik sosyalligimizi kenara koyup bayram seyran gece gunduz demeden calistik kimsenin bizim uzerimizden populer olma cabasina ve moralimizi bozmasina firsat vermeyelim. Sinava biz girdik ne kadar zor veya tuhaf oldugunu en iyi biz biliriz ve yorumunu yapmak bize duser. Yaptigimiz istatistigi ne kadar genisletirsek daha gercekci olacaktir. Emegi olan arkadaslardan Allah razi olsun.
-
@idyah bunu da 2-3 gün önce açıklayabilir bu mu yani gerekçeniz zaten yasal olarak soruya itiraz süresi itirazın sonuçlanma süresi derken 10 gün geçiyor her şey yolunda gitse itiraz olmasa belki açıklar 1 kişi bile girse itiraz olursa bu sürelerden önce açıklayamaz
-
@kamikaze @k-k @can-mavi @refik-soydam @osaduman @taromisaki9 gibi ve adini hatirlayamadigim tecrubeli arkadaslarimiz arakamiza katilip aydinlatici olmalilar ve suni duyumlardan kurtulmamiz gerekir.
-
@circassian puandır puan, net hesabıyla kimse kapatır demez hep puan üzerinden açıklanıt sınavlar.
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idyah hocam ösym sınavı ne zaman açıklayacağını makul çerçeve de artık açıklıyor bu na şükür zaten yasal sınırlar var bugün bitse bile süre bitmediyse nasıl açıklasın. Kaldı ki bunlar iyi günler duyurusuz 2-3 ay hiç beklemediniz herhalde hocam
@ofa Gerekçe göstercek bi durum yok ortada itiraz varsa Ösym'nin en geç dün (15inde) yanıt vermesi gerekirdi. Ösym milyonlarca geliri olan kurum elinde de yeterli teknolojik araç gereç vardır diye düşünüyorum 3 gün değil isterse 1 hafta önce açıklar. Ösym'nin uygulamaları size çok mantıklı geliyor olabilir ama ben neresinden tutsam elimde kalıyor. Örneğinizdeki dershneler bile bu kadar kısa sürede yayınlıyor madem itiraz süresi bittiğine göre Ösym'de elini biraz daha hızlı tutup bu hafta açıklayabilir sonuçları.
-
@ofa Benim sitemim aslında Ösym'ye biraz daha titiz olsa ya da hızlı olsa ortalık bu kadar karışmaz. Dedim yukarda gerekçe istiyosanız söyleyim,
klavuzu baştan savma hazırlayıp telefonda adam akıllı net bilgi veremeyen,
Cimer üzerinden sorduğunuz soruya size sadece klavuzu aynen yollayarak baştan savma yanıt veren,
öğrenciye sağılacak inek gözüyle bakıp vur deyince öldüren sınav ücretlerinde acımasız olan,
aldığı paranın karşılığını veremeyen hazırladığı soruları genelde itiraz üzerine iptal eden,
içeriden bilgi sızdırılan, zamanında içerden soruları çaldıran bi kurum var karşımızda. Daha yazayım mı gerekçeleri mi ? Şükretmek istiyosanız serbestsiniz. -
@idyah bu forumda ösym yi en fazla eleştirenlerden biri olduğumu düşünüyorum. Bu kurumun geçmiş uygulamalarından haberiniz yok galiba muhtemelen yenisiniz daha düne kadar sorular yayınlanmıyordu ne zaman açıklanacağı belli değildi daha geçen yıl 40 günde açıklandı nasıl eleştiriyorsam doğru yaptığınıda söylerim soruların açıklanması ve sonuç açıklanma (en geç) tarihi belli olması gayet iyi bir uygulama bana yıllardır kanlı bıçaklı olduğum ösym yi savunduruyorsun şu güzelim günde
-
Hakaret sebebiyle silinmiştir